Cancan ultimă oră

Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe fețita lor, Josephine, în acest weekend. Iată ce fotografii emoționante au publicat cei doi

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe fețita lor Josephine în acest weekend. Iată ce fotografii emoționante au publicat cei doi
Prezentatorea TV a arătat impecabil la petrecerea de botez a fetiței sale. A purtat o rochie extrem de delicată, cu motive tradiționale românești, într-o combinație de culori crem, roșu și alb. Rochiei i-a alăturat un colier strălucitor.

În weekend-ul care tocmai a trecut, Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe fețita lor, Josephine. Invitații au fost rugați să păstreze discreția, pentru că cei doi și-au dorit ca evenimentul să nu devină public.

Vestea botezului nu a reușit să stea departe de ochii presei, deoarece Andreea Bănică i-a dat de gol pe Gina Pistol și Smiley, într-o postare pe Instagram. După două zile de la botez, fericiții părinți au publicat câteva fotografii emoționante de la eveniment.

Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe fețita lor, Josephine: „Momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant”

Gina Pistol a povestit că evenimentul a fost unul extrem de emoționant, mai ales când au ajuns cu Josephine la biserică. Emoțiile nu au dispărut nici la petrecerea dată în cinstea micuței.

„Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant.

Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă.

A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume”, a declarat îndrăgita prezentatoare TV, Gina Pistol pentru Antena1.ro.

Gina Pistol a purtat o rochie cu motive tradiționale românești

Prezentatorea TV a arătat impecabil la petrecerea de botez a fetiței sale. A purtat o rochie extrem de delicată, cu motive tradiționale românești, într-o combinație de culori crem, roșu și alb. Rochiei i-a alăturat un colier strălucitor.

Trăsăturile Ginei Pistol au fost completate de o coafură cu bucle lejere și un machiaj natural.

În ceea ce îl privește pe Smiley, a îmbrăcat o cămașă albă vaporoasă și o pereche de pantaloni din in, asortându-și culorile ținutei cu rochia Ginei.

Decorul de la petrecere a fost unul de poveste. Gina Pistol și Smiley s-au fotografiat alături de Andreea Bănică și soțul său.

„Fericire multa, Josephine! Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca! Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, @smiley_omul & @ginapistol!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Cine sunt nașii fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol

Gina Pistol a infirmat zvonurile potrivit cărora Adrian Sârbu ar fi nașul fetiței și a anunțat că nașii sunt prieteni de familie din Timișoara.

De asemenea, prezentatoarea a subliniat, cu ceva timp în urmă, că micuța va avea o singură pereche de nași și că petrecerea va fi una restrânsă.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură.

O să botezăm fetița și o să avem alături doar câțiva prieteni și familia, nu o să facem o petrecere cu sute de persoane. O să fie numărul de persoane cât o să ne permită legea. Îmi pare rău că nu vor veni și colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecați la filmări.

Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru că importantă este Biserica pentru micuță, important este ca ea să fie creștinată”, a declarat Gina Pistol, cu mai mult timp în urmă.

Adauga un comentariu