Cancan ultimă oră

Gogoașă din „Trăsniții” a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după o luptă dură cu cancerul

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gogoașă din Trăsniții a ajuns din nou pe mâinile medicilor după o luptă dură cu cancerul
Gogoașă din „Trăsniții” a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după o luptă dură cu cancerul

Constantin Zamfirescu se numără printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de comedie din țara noastră. „Gogoașă”, așa cu mai este cunoscut de telespectatori, are în spate o carieră de succes în lumea actoriei, iar de-a lungul timpului a făcut parte din producții extrem de apreciate în rândul publicului.

Din păcate, viața artistului nu a fost nici pe departe o comedie. În urmă cu câțiva ani, Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer, iar de atunci viața lui s-a schimbat complet.

Gogoașă, din nou pe patul de spital

Constantin Zamfirescu este cunoscut datorită rolurilor sale din serialele de comedie. Cu toate acestea, nu toți știu că cel care este întotdeauna plin de viață și cu zâmbetul larg pe buze a dus o luptă crâncenă cu cancerul la rinichi. După ce a primit tragicul diagnostic, Gogoașă a luptat în fiecare zi pentru a se pune pe picioare. A urmat un tratament dur, dar și o operație în urma căreia i s-a extirpat un rinichi.

Chiar dacă acum a învins cancerul, actorul își face periodic o reevaluare, astfel încât medicii să excludă posibilitatea ca boala să recidiveze. Acum a ajuns pe patul de spital pentru o examinare obligatorie. Mai precis, i s-a injectat o substanță radioactivă, motiv pentru care va trebui să stea singur pentru cel puțin 24 de ore.

Constantin Zamfirescu: „După care mă duc și stau închis în casă, separat de toată lumea”

Optimist, așa cum i-a obișnuit pe toți, Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru fani sub numele de „ Gogoașă”, spune că așteaptă rezultatele și toate actele necesare, urmând ca mai apoi să stea închis în casă timp de cel puțin o zi.

„E vorba de o reevaluare a situației pentru a elimina, încă n-am primit răspunsul, absolut orice ar putea să ridice semne de întrebare, pentru că forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive.

Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos. E un fel de analiză de rutină, dar e o rutină destul de severă, pentru că astăzi nu voi avea voie să iau contact cu nimeni, nici azi, nici mâine. 24 de ore sunt puternic iradiat. Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever.

Nu am voie să iau contact cu femei gravide, cu copii mici sau cu animale mici. Acum sunt încă în spital. Am terminat examinarea adineaori. Am ieșit de la masă. Aștept actele necesare și eliberarea. După care mă duc și stau închis în casă, separat de toată lumea. 24 de ore minim”, a mărturisit Constantin Zamfirescu pentru Fanatik.ro.

Adauga un comentariu