Eveniment-Social

„Grăuntele de iubire”, o nouă campanie lansată de părintele Dan Damaschin din Iași. Mii de copii vor primi daruri de sărbători

Publicat: 09 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grăuntele de iubire o nouă campanie lansată de părintele Dan Damaschin din Iași. Mii de copii vor primi daruri de sărbători
Dan Damaschin, preotul de la Biserica Maternității "Cuza Vodă" din Iași, a ajutat mii de copii nevoiași

Luna noiembrie a venit cu multe, multe surprize! S-a muncit de zor, zi și noapte pentru a aduce bucurie în inimile și pe chipurile copiilor, mămicilor, bursierilor și nu numai…
Din păcate, multe suflete dau mult prea devreme piept cu greutățile vieții, cu foamea și cu lipsurile.

Din păcate ultimii doi ani de pandemie au adus nu doar durere și lacrimi, ci și multă sărăcie. Dar noi nu ne lăsăm învinși!!! Voluntarii noștri trimiși pe front de iubitorii de Hristos și de copii trebăluiesc cu spor la marea întemeiere a Grăuntelui de Iubire. Anul acesta vrem să cucerim toate zonele cu copii sărmani și să aducem bucurie pe fiecare chip brăzdat de suferință.
Luna lui Brumar ne-a întâmpinat cu o sumedenie de provocări: lansări de proiecte, mămici întristare, burtici goale și picioare brumate.
Urmează, însă, o iarnă lungă și mai friguroasă, în care nădăjduim să avem cât mai multe cămine pline cu alimente, hăinuțe, ghetuțe și toate cele de trebuință, ce vor putea aduce multă dragoste și, mai ales căldură, în inimile micuțe ale pruncilor noștri.

În această lună am lansat campania mult așteptată GRĂUNTELE DE IUBIRE.
Ei bine, dragii mei, povara greutăților de pe umerii 4.447 de copii a fost luată, dar pentru ceilalți 5.553 – o geacă nouă este o mare surpriză, o pereche de ghete o bucurie, iar un pachet generos de igienă si produse alimentare… un vis!
Au mai rămas doar 5.553 de suflețele ce abia așteaptă, în preajma Nașterii Domnului, să le fie îndeplinită dorința de a avea anul acesta, ceva pe masă și în casă.
Zâmbetele celor 553 de copii adoptați la distanță reprezintă o adevărată binefacere și nici nu ar putea fi altfel cât timp s-au bucurat de sprijinul necondiționat al donatorilor.
Casa lui Cosmin, pruncul a cărui mamă a murit alăptându-l, prinde viață pe zi ce trece; camera băieților a fost făcută, baia e aproape gata, dar noi nu ne vom opri până nu vom îndeplini visul celor șapte frățiori. Noua casă va avea dormitoare spațioase, o grădină mare, unde se mai adaugă o bucătărie și o baie atât de așteptată de copilașii noștri.
O nouă lună și un nou DRUM plin de SPERANȚĂ!

În tot noiembrie, mămicile cu puiuții lor au fost susținute cu toate cele de folos pentru creșterea armonioasă. Sute de facturi plătite, medicamente, lapte praf, articole de igienă și curățenie, scutecele, toate acestea pentru a face OAMENI MARI.
Vești îmbucurătoare avem și din Cabinetul de Fiziokinetoterapie, unde copilașii noștri sunt tratați și susținuți după ultimele standarde medicale. De curând, mamele aflate în situații precare s-au bucurat de consultații gratuite în vederea monitorizării stării de sănătate, iar cabinetul medical pentru Obstretică și Ginecologie este de un real folos pentru mămicile aflate în impas.
Cât despre marile piramide…ce să vă mai spun? De la o zi la alta, ele „sfidează” realitatea. Se înalță maiestuos și se pregătesc să adăpostească cât mai curând zeci de prinți și prințese.
De asemenea, pe toate celelalte șantiere muncitorii și voluntarii noștri, trebăluiesc din zori și până-n noapte pentru ca la Găureni, Holboca, Vâlcele și Armășeni să avem cât mai mulți copilași și mămici fericite.

După așa o prezentare se cuvine să mulțumim din toată inima tuturor celor care ne-au copleșit cu bunătatea lor, și în mod deosebit Părintelui Mitropolit Teofan, pentru că a dăruit lemne cât pentru a încălzi o iarnă întreagă o parte din familiile cu cele mai mari probleme. Butuc cu butuc, kilometru după kilometru, voluntarii vieții se pregătesc să împartă căldură, din casă în casă și, odată cu ea, BUCURIE! Iar iarna este abia la început… https://youtu.be/DEmp3NFk7fs

DĂRUIM IUBIRE?
1. Alege un copil din lista de AICI!
2. Donează 300 de lei sau 60 și ceva de Euro, Lire ori Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC IUBIRE!”.
3. Cum puteți dona?
a) Direct într-unul din conturile deschise la Banca Transilvania:
Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
b) Pe Site cu cardul: https://glasulvietii.ro/campaigns/grauntele-de-iubire-%e2%9d%a4-2021/?fbclid=IwAR0gIf8FEmk335GnmGh-K-slhSDVzJ_wvfpxjkvt1at9Dn2mGwRKpnRdTqQ
c) În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
d) Prin PayPal la următoarea adresă [email protected]
e) Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
f) Pentru Western Union, MoneyGram, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
g) REVOLUT: 0751 621 146 – Valciu Ana-Maria
RO38BREL0005509849530100
4. VĂ RUGĂM, DISTRIBUIȚI!

Pr. Dan Damaschin

Adauga un comentariu