Cancan ultimă oră

Greii din fotbal și politicienii de rang înalt, la aceeași masă. Adi Mutu, Dan Șucu, Adrian Thiess și ambasadorul Germaniei în România au fost prezenți

Publicat: 10 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Greii din fotbal și politicienii de rang înalt la aceeași masă. Adi Mutu Dan Șucu Adrian Thiess și ambasadorul Germaniei în România au fost prezenți
Adi Mutu și Dan Șucu

S-a dat masă mare pentru greii fotbalului, dar și pentru politicienii de rang înalt. Paparazzii SpyNews.ro au surprins întâlnirea ”cea de taină”, iar în imagini apar foști fotbaliști și acționari precum Adrian Mutu și Dan Șucu, dar și Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei în România. Omul de afaceri Adrian Thiess a fost unul dintre organizatori.

Adi Mutu, Dan Șucu, Marcel Răducanu și ambasadorul Germaniei în România s-au numărat printre cei care au luat masa împreună la un local exclusivist din Capitală, în urmă cu puțin timp. Afaceristul Adrian Thiess și Radu Berechet au fost organizatorii.

Prima dată se observă cum invitații încep să ajungă la cina festivă în bolizi de lux, cu bodyguarzi care îi însoțesc la fiecare pas. În ciuda temperaturilor scăzute, omul de afaceri Adrian Thiess poate fi observat în fața localului de lux, aflându-se, cel mai probabil, în așteptarea tuturor invitaților.

În scurt timp, un alt bolid de lux oprește în fața localului și din el coboară nimeni altul decât ambasadorul Peer Gebauer. Thiess își respectă rolul de gazdă și îl întâmpină pe oficialul german cum se cuvine, iar în câteva secunde își face apariția și celebrul Adrian Mutu, care îi salută pe toți cei prezenți, ca apoi să intre cu ei înăuntru.

Thiess revine în fața restaurantului pentru a mai întâmpina și alți invitați de seamă. La scurt timp după, s-a dat startul mesei festive, iar în imagini poate fi observat ambasadorul Germaniei în România vorbind cu Dan Șucu, acționar Rapid. În toate aceste momente, bodyguardul politicianului este nelipsit din dreapta lui.

În cele din urmă, Adi Mutu apare din nou în peisaj. Fostul fotbalist vorbește cu unul dintre invitați și se arată plin de voie bună, afișând un zâmbet larg.

CEO-ul clubului german Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, ar fi fost, de asemenea, prezent la această masă festivă.

Adauga un comentariu