Actualitate

H.D. Hartmann, totul despre detaşamentele de neonazişti din Ucraina şi care este motivul pentru care Vladimir Putin vrea denazificarea țării vecine – VIDEO EXCLUSIV

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
H.D. Hartmann totul despre detaşamentele de neonazişti din Ucraina şi care este motivul pentru care Vladimir Putin vrea denazificarea țării vecine - VIDEO EXCLUSIV
Analistul H.D. Hartmann a abordat subiectul conflictului dintre SUA și China

Un alt subiect abordat de jurnalistul H.D. Hartmann în emisiunea BZI LIVE de astăzi, 25 martie 2022, a fost cel al detașamentului de Operațiuni Speciale „Azov”, cunoscut și sub denumirea de Batalionul Azov. Reamintim faptul că Regimentul Azov sau Detașamentul Azov este un regiment al Gărzii Naționale Ucrainene situat în Mariupol în regiunea de coastă a mării Azov, iar primele acțiuni pe câmpul de luptă ale regimentului au avut loc în bătălia de la Mariupol (mai-iunie 2014).

„Regimentele Azov şi CalDAV există. Conform definiţiei, regimentul este o organizaţie neonazistă care foloseşte supremaţia albă ca ideologie, cea a Ucrainei pure, în raport cu toate minorităţile. Acel regiment face parte din garda Ucrainei din 2015. Armata Română susţine că nu există acest regiment, însă vedem crimele care se fac astăzi. Trebuie să începem cu ce înseamnă denazificare la Putin. Ştim toate crimele făcute de poporul german, știm totul despre genocidele făcute”, a spus H.D. Hartmann.

Ce spune analistul politic H.D. Hartamann despre detașamentele de neonaziști din Ucraina

Jurnalistul H.D. Hartmann a ținut să explice românilor diferențele de cultură dintre ucraineni, ruși și germani. De asemenea, profilerul a menționat că regimentele încă există. În același context, Hartmann a ținut să adauge realitățile fascismului ucrainean.

„Noi europenii avem cultura iudeo-creştină. Orice raport de forţă este văzut în definiţia nazimului ca fiind antisemitism. Definirea evreilor ca duşmani a fost un element de politică statal. Nazismul o duce la nivel de politică de popor, la nivel social. Astăzi se ajunge în Germania ca vecinul să-şi pârască vecina că este evreică. Uităm că în Al Doilea Război Mondial, planul Barbarossa al lui Hitler a avut două componente: ideoligic – rasele slabe trebuie distruse şi spaţiul vital – nemţii au vrut să colonizeze cu germani de-ai lor în Ucraina. Stepan Bandera, lider de-al Ucrainei, a comis numeroase crime. URSS alături de SUA şi Marea Britanie l-au învins pe Hitler, fascismul.

Banderismul, fascismul ucrainean este una din cauzele masacrelor a peste 2 milioane de ruşi în Ucraina în cel De-al Doilea Război Mondial. URSS a plătit cu 22 milioane de oameni de toate naţiunile în războiul cu fascismul. Fascismul nu reprezintă doar cu pilonul său antisemit, uitând de marile genociduri din Cehoslovacia. Când Putin vorbeşte de denazificare nu vorbeşte de Holocaust, vorbeşte de istoria fundamentală a Federaţiei Ruse.

La Kiev toţi sunt martiri, este un limbaj nazificant. Occidentul vede numai borna Holocaustului, dar nu vede celelalte crime. Refuză să predea la școală teoria germană că slavii sunt rase inferioase. Atunci, ucrainenii îşi inventează o nouă identitate, ei nu sunt slavi cum susţinea URSS, ei sunt vikingi. Aici este lupta. Rusia ştie că Ucraina este rusească, populaţia a pactizat cu Hitler, şi vine Ucraina şi spune că Rusia trebuie să dispară. O fac în stilul conceptului ideologic nazist. Aceste principii fundalisme au dus la un conflict major. Nu putem să falsificăm istoria şi să spunem că noi nu analizăm războiul. Ucraina uită de crimele făcute împotriva minorităţilor și româneşti, legile promovate împotriva minorităţilor.

Ucraina uită că are 8 milioane de ruşi în ţară şi trebuie apăraţi. Atât timp cât nu vom înţelege aceste grave diferenţe de cultură vom crede că Kievul a construit Kievul, dar este o minciună istorie. Este o falsificare a istoriei Europei. Occidentul trebuia să facă comisii de anchetă să afle adevărul. Este o propagandă în care o naţiune este considerată subumană de către nişte autoinventați din Ucraina. Nu este chiar aşa cum se spune la televizor, însă orice viaţă luată este o tragedie, nu poţi contesta”, a mai adăugat analistul politic.

Adauga un comentariu