Eveniment-Social

Haideţi să fim alături de ei! Medicii care luptă în linia întâi cu COVID-19 nu se lasă bătuţi! Şi-au strâns puternic mâinile şi au pornit într-o bătălie crâncenă!

Publicat: 24 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Haideţi să fim alături de ei Medicii care luptă în linia întâi cu COVID-19 nu se lasă bătuţi Şi-au strâns puternic mâinile şi au pornit într-o bătălie crâncenă

Întreaga Românie se afla la răscruce! Noul coronavirus ataca pe toate părţile! Cadrele medicale şi-au strâns mâna şi au pornit împreună pe front pentru salvarea populaţiei.

Haideţi să le fim alături în această bătălie greu cu COVID-19. Mobilizare generală în spitale! Implicarea personalului medical, dar şi a societăţii civile de medici şi asistenţi şi infiermierii prind curaj în lupta cu noul COVID-19 care amenita întreaga ţară şi asta pentru că primesc zilnic sprijin din partea persoanelor fizice dar şi a agenţilor economici. Unii contribuie cu bani, alţii confecţionează măşti sau alte produse care sunt de maximă necesitate.

Colaborarea se face între toate spitalele din Iaşi. Acolo unde nu există materiale de protecţie, sau măşti, se împrumuta între ele. Toate spitalele din Iaşi, dar şi din întreaga Românie se pregătesc pentru o perioadă extrem de grea. Orice ajutor, sponsorizare, este binevenită!

Adauga un comentariu