Bursa Barfelor

Halal primar! I-a dat hașul nevestei

Publicat: 22 oct. 2021

Babele bârfitoare încep rubrica de astăzi cu una despre primarul Geluțu Paiuc, ăla care se crede mare șef pe la țărănoaia, în comuna cu Sărățele. Din greșeală, babele au aflat de la verișoarele din comună că în localitatea cu pricina derulează o telenovelă mai ceva decât alea turcești. Cică toți țăranii își dau coate când îl văd pe primar, dar mai ales pe viceprimăriță, care e nevasta șefului. Într-o perioadă, Doinița, consoarta primarului, a zăcut la pat din cauza coviduțului. După cum vorbea la telefon, apropiații au crezut că se prăpădește timpuriu, deși avea mai mulți ani de trăit. Dar, minunea s-a petrecut. Femeia s-a înzdrăvenit, a reușit să calce în pământ și să se ducă după o cană cu apă. Apoi, ușor, ușor, s-a gătit și s-a dus la primărie. Angajatele au primit-o cu brațele deschise, moment în care a vărsat o lacrimă.

Nu s-a mai putut abține și a spus tot adevărul. De fapt, nu a stat acasă din cauza coviduțului, ci pentru că era toată vânătă pe la ochi după ce primarul i-a dat hașul într-o criză de furie. De fapt, primarul era cam beat și nu i-a plăcut că mâncarea era rece. Acum, babele nu se bagă în familiile oamenilor, nu au decât să-și scoată ochii, dar dacă se mai întâmplă, subiectul va ajunge la colegii din gazeta bâzâitoare.

 

 

Comentarii
  • A luat Doina o bataie de a stat 2 saptamini in “carantina”…..ea a motivat ca a avut Covid. Toată era vanată saraca, a boxat Gelu in ea de zici ca avea meci cu Morosanu

Adauga un comentariu