Actualitate

Hamude și Mădălina s-au căsătorit după doar câteva luni de relație! „Vom avea copii în curând!”

Publicat: 22 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hamude și Mădălina s-au căsătorit după doar câteva luni de relație Vom avea copii în curând
Hamude și Mădălina s-au căsătorit după doar câteva luni de relație

Hamude și Mădălina s-au căsătorit după doar câteva luni de relație. După cununia civilă, cei doi urmează să se cunune în fața lui Dumnezeu. Cei doi au planuri mari de viitor

Hamude și Mădălina s-au căsătorit după doar câteva luni de relație!

Hamude, fostul concurent de la „Puterea dragostei”, a decis să pună capăt burlăciei și s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, Mădălina. După o perioadă în care femeile au roit în jurul său, artistul s-a așezat la casa lui, hotărât fiind că vrea să își trăiască viața de acum înainte lângă cea care i-a furat inima.

Hamude și soția lui și-au dorit să aibă parte de un eveniment intim, de care să se bucure doar alături de cele mai importante și persoane din viața lor, fiind vorba despre soacra mică și soacra mare.

Artistul și proaspăta lui soție a pus preț pe fericirea și intimitatea lor, motiv pentru care au decis să renunțe la ideea de a organiza un eveniment de amploare.

„A fost o cununie civilă, a fost destul de restrâns. În primul rând am hotărât să facem treaba asta pentru noi, să ne simțim noi bine, să fim liniștiți. Nu am vrut să facem tam-tam. Am făcut-o strict pentru noi doi. Nu a fost ceva cu fast, am fost noi doi, mama ei și mama mea. Pentru noi a fost ceva simplu, dar cel mai frumos și minimal. Mama este foarte încântată, o place mult și ține la ea. Chiar este fericită pentru mine și pentru ea”, a declarat Hamude.

Hamude și Mădălina sunt împreună de doar câteva luni

Hamude nu a avut nevoie decât de câteva luni pentru a-și da seama că Mădălina este femeia alături de care își dorește să își trăiască viața până la adânci bătrâneți.

Chiar dacă timpul poate părea scurt, artistul consideră că a trăit alături de partenera sa cât nu au avut ocazia alții să trăiască într-o viață.

„Suntem împreună de câteva luni, dar așa cum ți-am spus a fost o atracție foarte puternică. În câteva luni ea a făcut lucruri pe care alții nu le-au făcut și nu le-au simțit în ani de zile”, a mai spus cântărețul.

Hamude și-a dat seama din prima clipă de faptul că între ei se va înfiripa o poveste de dragoste specială, lucru care s-a și întâmplat.

Artistul îi poartă un respect considerabil mai ales pentru faptul că Mădălina a fost singura persoană care a fost alături de el în unele dintre cele mai dificile momente din viața sa.

„Din momentul în care ne-am cunoscut, am simțit o conexiune foarte puternică între noi și am realizat că suntem făcuți unul pentru celălalt. Ea a fost atrasă în primul rând de maturitatea mea, de felul meu de a fi, de faptul că sunt un bărbat liniștit și atent.

Felul în care o iubesc și îi arăt asta mereu. Ne completăm foarte bine. Ea mi-a fost alături din prima clipă și eu i-am fost ei. Mi-a fost alături din toate punctele de vedere, în special în perioadele dificile. Este singura persoană pe care am simțit-o cu adevărat pentru mine”, a mai zis Hamude, care s-a căsătorit cu Mădălina după doar câteva luni de relație.

Adauga un comentariu