Sport

Handbalista Cristina Neagu, testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a jucătoarei

Publicat: 06 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Handbalista Cristina Neagu testată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a jucătoarei
Cristina Neagu, handbalistă

Cea mai bună handbalistă a României a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Cristina Neagu, jucătoare la Clubul Sportiv Municipal București s-a simțit rău și și-a făcut testul. A ieșit, se pare, pozitiv.

Nu se știe de unde, dar pe finalul săptămânii, conform unor surse din cadrul CSM București, Cristina s-a simțit foarte rău, a făcut febră. A făcut testul COVID-19, iar rezultatul acestuia a ieșit pozitiv. Jucătoarea s-a autoizolat și nu a intrat în acest timp în contact cu nicio altă colegă.

Rămâne de văzut ce va face acum Clubul Sportiv Municipal București având în vedere că, la sfârșitul săptămânii, campioana României urma să joace în Norvegia cu Vipers Kristiansand.

Caz de COVID-19 la echipa națională înaintea partidei cu Islanda!

În urma testelor pentru COVID-19 efectuate luni în cadrul lotului echipei naţionale de fotbal a României a fost depistat un caz pozitiv în „staful auxiliar“, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

Toţi jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative la testele efectuate luni.

„În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, toţi jucătorii au rezultate negative. Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, şi rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului”, au anunțat reprezentanții FRF.

În cantonament se respectă măsurile anti COVID-19

Reprezentanţii federaţiei precizează că în cantonamentul de la Mogoşoaia se respectă măsurile luate împotriva COVID-19.

„În cantonamentul de la Mogoşoaia măsurile de distanţare au fost respectate inclusiv la masă, iar fiecare membru al delegaţiei a stat singur în cameră. Membrul staff-ului va fi retestat astăzi, pentru a evita situaţia unui caz fals pozitiv”, menționează reprezentanții FRF.

Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda astăzi, decolarea fiind programată la ora 17:00.

Prima reprezentativă întâlneşte la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

De asemenea, România va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norvegiei pe 11 octombrie, la Oslo (ora 19:00), şi contra Austriei, pe 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21:45).

Meciul cu Islanda se joacă fără spectatori

Meciul Islanda – România, din barajul pentru EURO 2020 se va juca fără spectatori în tribună.

„Federația islandeză a emis o informare cu privire la noile decizii ale autorităților naționale din Islanda în contextul pandemiei COVID-19. Astfel, deși UEFA anunțase că țările-gazdă pot primi fani proprii până la 30 de puncte procentuale din capacitatea stadionului (fără aceeași posibilitate pentru fanii oaspeți), Islanda-România se va juca fără spriinul suporterilor pentru adversarii noștri. Islanda – Anglia.

Ministerul Sănătății din Islanda a reevaluat situația pandemiei în statul nordic și a modificat normele începând de mâine, 5 octombrie. Asta pentru că Islanda a înregistrat ieri 63 de noi cazuri pozitive coronavirus, al doilea record pentru o zi din luna aprilie până acum!”, anunță reprezentanții Federației Române de Fotbal.

Adauga un comentariu