Bursa Barfelor

Hopaaa, un manajer de spital este desperat că rămâne fără foncție. A pregătit o sacoșă de lovele

Publicat: 15 oct. 2020

Continuăm rubricuța noastră de astăzi cu nește informații noi, tot din lumea doftorilor de prin târgul Ieșilor. Ei bine, un manajer de spetal este desperat că va rămâne fără foncție și de asta umblă de nebun de dimineața până seara să găsească soluțiuni. Este vorba despre șăfălăul de la Maternitatea Elena Domnița, Găbițu Martinică, cel care va zbura în curând din funcție, după ce s-a schimbat conducerea de la Consiliul Giudețean.

Disperat nevoie mare că rămâne fără funcție, Găbițu Martinică a sunat în stânga, a sunat în dreapta, a pregătit sacoșa cu lovele, numai-numai să mai prindă o tură de mandat. Numai că nimeni nu-l mai bagă în seamă pe Martinică și va trebui să se întoarcă acolo la el la țară, că tare s-a mai făcut de râs în Iașul cel academic. Despre afacerile lui Martinică de la Elena Domnița s-au interesat și niște instituții ale statului, așa că nu-l vedem bine pe acest manajer! Oricum, stăm cu ochii pe problemă și revenim în edițiile următoare cu informații bombă din spetal.

Comentarii
  • Maternitatea Elena Doamna din Iasi directorasul Martinescu si cu lidera Buzea au luat banii de la masti si tichetele de vacanta .Ar fi bine un control de la Anaf sa se vada si contractele pe aprilie , mai , iunie . Doamna lidera de sindicat merge in concediu primavara in Italia , cand vine vara merge in Spania si in toamna merge 2 saptamani si in Grecia . Angajatii isi cumpara masti din banii lor si echipament de lucru .

  • Lumimita face toate cartile la angajari. Jumate Martinescu, jumate Lumi de la sindicat . Luminita stie de afacerile cu mastile . Luminita incaseaza plusul de distribuitori de medicamente . Luminita este pe picior mare acum, practic Martinescu este subalternul lui Lumi . Halal de Lumi, este unsa cu toate businessurile .

    Răspunde

  • Menajer, menajer …. Dar ce casa are la Valea Lupului ridicata din aprilie pina in August in plina pandemie cu 2 etaje de 200 mp si un hectar de pamint cu pomi exotici . Halal de el ca menajer . Nu mai spunem Martinescu este dr oftamolog ca asa spune el ca meserie nu are de unde sa stie daca nu a practicat, dar este dr la fabrica de copii. Ce legatura are oftalmo cu nasterea ?

Adauga un comentariu