WoW!

Horia Brenciu, primele declaratii despre adoptia celui de-al cincilea copil

Publicat: 09 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horia Brenciu primele declaratii despre adoptia celui de-al cincilea copil

Horia Brenciu, juratul de la Vocea Romaniei, a infiat al cincelea copil. Anul 2019 a venit cu o schimbare majora in cariera lui Horia Brenciu. Dupa 5 ani la X Factor, artistul a revenit pe scaunul de jurat de la Vocea Romaniei. Are si o strategie pentru noul sezon al show-ului: sa se bucure de fiecare moment. Va invitam sa cititi interviul in care cantaretul ne-a povestit despre revenirea in emisiunea de la Pro TV, dar si despre sotie si viata alaturi de cei patru copii: Andreea, Maria, Mina si Toma. In exclusivitate pentru revista VIVA!, Horia Brenciu a facut declaratii si despre al cincilea membru al familiei.

Care e relatia tata-fiu intre tine si Toma? Micutul e mai apropiat de tine sau de mama lui?

Toma e eroul tuturor. Sigur ca febletea lui e mama, dar, de cand s-a facut mai maricel, prefera sa petreaca tot timpul cu mine, asa, ca-ntre baieti. Prima lectie de tenis, cu mine in postura de antrenor amator, a fost un spectacol total.

A fost si dorinta lor sa se intample asta si au fost de-a dreptul incantate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu rasfatul… Mina, chiar daca este cea mai apropiata de varsta lui, e foarte protectoare, asumandu-si de multe ori toate nazdravaniile pe care le face Toma.

Ai declarat recent ca iti doresti al cincilea copil. Ati inceput deja demersurile pentru o noua adoptie? Stim chiar de la tine ca, prima oara, a durat aproximativ trei ani procedura…

Deocamdata nu am inceput nimic. Si Toma „a venit la noi fara sa cautam neaparat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de imprejurari favorabile. Atunci am inteles, o data-n plus, ca, daca ti-e dat sa primesti ceva, totul se poate implini.

Ce sfaturi ai pentru cuplurile care isi doresc sa adopte? Povesteste-le cum a fost experienta pentru voi…

Adoptia este un proces complex. El are darul de a sonda cat de mult doreste un cuplu sa iubeasca un copil. E greu, dar nu imposibil, iar cand vezi copilul, nimic nu mai conteaza. Uiti de orice efort, suparare sau frustrare.

Multi se feresc sa aduca in familie un copil strain, dupa cum a povestit si Dragos Bucur. Cat crezi ca mai avem de lucrat la mentalitate, in Romania?

Eu cred ca in Romania mai sunt multe lucruri la care trebuie sa lucram. Adoptia este, cu siguranta, unul dintre ele. Dar am decis de la o vreme sa nu ma mai plang si sa actionez. Sa nu mai astept pe altcineva s-o faca si sa fiu eu cel care trece la actiune si face ceva concret.

Adauga un comentariu