WoW!

Horoscop 2-8 decembrie 2019. Start la o perioadă cu mari șanse și schimbări

Publicat: 02 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop 2-8 decembrie 2019. Start la o perioadă cu mari șanse și schimbări
horoscop decembrie

Horoscopul săptămânii 2-8 decembrie este marcat de intrarea planetei Jupiter în Capricorn, zodie în care va rămâne până în decembrie 2020.
În Capricorn se află, de asemenea, planetele Venus, Pluton și Saturn, dar și Nodul Sud, unul dintre pilonii Axei Destinului. Începe, așadar, o perioadă cu mari șanse și schimbări! Află dacă zodia ta e favorizată de astre!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, BERBEC

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru nativii care vor să înceapă o afacere sau să afirme la actualul job. Important e să țină cont de intuiție când evaluează o situație, o ofertă sau o persoană. Iar dacă ceva pare prea frumos ca să fie adevărat, ar fi bine să analizeze toate detaliile și să amâne deciziile până săptămâna viitoare.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, TAUR

În această săptămână, Taurii pot avea surprize în relația cu prietenii. S-ar putea ca aceștia să nu-și respecte promisiunile sau să se retragă dintr-un proiect comun. Iar astfel de situații vor fi „taxate” de partenerul de viață, nemulțumit de încrederea pe care nativii o aveau în cercul de apropiați. Dar, în carieră, Taurii nu vor duce lipsă de protectori.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, GEMENI

Gemenii încep să culeagă roadele muncii lor: profitul unei afaceri sau noul statut la locul de muncă anunță, pentru ei, o promițătoare „Lună a Cadourilor”. Banii așteptați le intră în cont, iar persoana iubită este „pe aceeași lungime de undă” cu ei. Săptămâna nu este, însă, potrivită pentru schimbari drastice în carieră, cum ar fi schimbarea domeniului de activitate.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, RAC

Racii își fac planuri de Sărbători împreună cu persoana iubită sau trebuie să ia parte la un eveniment important din viața copiilor. În plan profesional, șansele nu lipsesc, dar nativilor li se recomandă să stabilească limite clare în relația cu colegii. Vor fi destui „prieteni” care vor încerca să profite de experiența sau de timpul Racilor…

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, LEU

Pentru Lei, începe o perioadă foarte importantă în carieră: planeta Norocului intră, luni, în sectorul Profesiei din astrograma lor. Încurajați de astre, mulți Lei vor dori să renunțe la statutul de angajat pentru a-și transforma un hobby într-o afacere. Iar aceasta va avea succes! În plan sentimental, un flirt poate deveni „ceva serios”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, FECIOARĂ

Fecioarele îndrăgostite de curând pot alege această săptămână pentru a-și prezenta părinților „sufletul-pereche”. Contextul astral este favorabil! Favorabil este și pentru lansarea sau extinderea unei afaceri de familie sau pentru rezolvarea unei probleme patrimoniale. În cuplu, posibile „mici gelozii”, peste care se trece ușor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii le recomandă Balanțelor să nu își asume prea multe responsabilități la serviciu, din dorința de a grăbi o mărire de salariu. Toate vor veni la timpul lor! Săptămâna următoare va fi mai potrivită pentru negocieri, contracte și decizii oficiale. Acum, atenția lor ar trebui să se indrepte spre casă și familie.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, SCORPION

Scorpionii primesc multe invitații și, pe cât posibil, ar fi bine să le onoreze. Horoscopul săptămânii anunță întâlniri cu persoane care, în viitorul apropiat, vor juca un rol deosebit de important în viața nativilor. În special Scorpionii care au de rezolvat probleme financiare sau juridice ar fi bine să își facă, acum, cât mai mulți prieteni!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, SĂGETĂTOR

Săgetătorii care au nevoie de avize, aprobări, credite, eșalonări de plată etc pot răsufla ușurați: în această săptămână, soluțiile vor apărea în mod miraculos. Și nu e de mirare: de luni, Jupiter, Marele Benefic, va acționa, timp de un an de zile, în sectorul financiar din astrograma lor. Totuși, în familie, pot apărea, acum, nemulțumiri legate de o moștenire.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, CAPRICORN

Capricornii încep să atragă norocul: chiar de luni, Marele Benefic Jupiter se va muta în zodia lor, unde va rămâne un an de zile. Dar asta nu înseamnă că nu pot aparea și situații neprevăzute. De exemplu, miercuri și joi trebuie să aibă mai multă grijă de acte și bani, iar la serviciu, să fie atenți și să nu „rătăcească” documente și să nu întârzie la întâlniri oficiale!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, VĂRSĂTOR

Vărsătorii care vor să aleagă, deja, cadourile de Crăciun, ar fi bine să nu uite acasă lista de cumpărături (și să o respecte!) și să nu „colinde prin magazine” însoțiți de prieteni. Aceștia nu ar fi niște sfetnici foarte buni sau, în unele cazuri, ar putea chiar să profite de generozitatea nativilor, aflată „la cote maxime” în această perioadă.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 2-8 decembrie, PEȘTI

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă potrivită pentru reluarea unor relații sau refacerea unor prietenii, dar și pentru reconfigurarea unor planuri personale pe termen lung. În plan profesional, nu vor lipsi șansele, dar nativilor li se recomandă să nu aibă încredere în colegii prea prietenoși sau dornici să discute „sincer” despre toata lumea.

Adauga un comentariu