Cancan ultimă oră

Horoscop 21 ianuarie 2022. O zi fericită și plină de surprize

Publicat: 21 ian. 2022
Horoscop zilnic 3 aprilie
Horoscop zilnic 25 mai 2022

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Fecioară pot avea parte de tensiuni în cuplu

Horoscop Berbec

Berbecii au parte de o zi aglomerată și stresantă la locul de muncă. Cu greu vor reuși să-și împartă programul astfel încât să încheie tot ce și-au propus. S-ar putea ca unele sarcini suplimentare să le dea niște planuri peste cap.

Horoscop Taur

Taurii trebuie să se împartă între prieteni și persoana iubită sau între un proiect la care lucrează și o promisiune făcută copiilor. Va fi greu să se decidă ce este mai bine pentru ei și asta îi va enerva. În plus, vin și responsabilități profesionale care le ocupă suplimentar timpul liber.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu vor reuși să găsească echilibrul între carieră și familie și solicitările vor veni din ambele părți. Cel mai probabil, vor alege să se dedice profesiei și vor spera că familia îi va înțelege. Oricum, reproșurile celor dragi nu vor lipsi.

Horoscop Rac

Racii sunt sfătuiți să evite negocierile astăzi și să nu ia decizii importante, cu impact în viitor. Este indicat să fie mai atenți la cuvintele folosite, să aibă grijă la modul în care-și formulează opiniile și să evite să se contrazică pe teme legate de credințe și principii.

Horoscop Leu

Leii pot întâmpina unele nemulțumiri legate de bani. Posibil să fie mai cheltuitori și să ajungă la fundul sacului sau să fie nevoiți să facă niște plăți neplanificate. Nu este momentul deciziilor și investițiilor financiare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot fi deranjate de comportamentul partenerului de viață. Pot deveni irascibile și pot exagera cu critica și reproșurile. Se întrevăd neînțelegeri serioase inclusiv cu persoanele cu care desfășoară activități profesionale.

Horoscop Balanță

Balanțele sunt mai obosite și mai agitate. Neliniștea interioară poate avea legătură cu starea de sănătate, a lor sau a cuiva drag, însă și stresul de la locul de muncă și sarcinile suplimentare pot fi cauza.

Horoscop Scorpion

Scorpionilor li se pot da niște planuri peste cap sau unele proiecte în care sunt implicați iau o întorsătură ciudată. Nu este exclus să trăiască deziluzii din cauza prietenilor sau asociaților. Posibile tensiuni și în viața sentimentală sau neînțelegeri cu copiii.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au parte de provocări profesionale menite să-i scoată din zona de confort. Este de preferat să nu exagereze, să evite certurile cu superiorii și să nu facă nimic din ceea ce le-ar putea afecta imaginea. Și din partea familiei pot veni reproșuri, dar mai bine se fac că nu le aud.

Horoscop Capricorn

Capricornii nu se vor concentra prea bine dacă au de susținut un discurs, un examen sau un punct de vedere în fața unei comisii. Sunt de evitat negocierile și deciziile importante. Mai multă grijă trebuie să aibă și cei care semnează acte sau călătoresc.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt tentați să facă cumpărături de care nu au nevoie sau să investească bani în proiecte sortite eșecului. Dacă se bazează pe ajutorul altora, pot avea parte de o surpriză mai puțin plăcută. În cuplu pot apărea discuții din cauza banilor, a secretelor și a obiceiurilor proaste.

Horoscop Pești

Peștii pot exagera cu anumite manifestări și comportamente și pot deranja partenerul de viață sau partenerii profesionali. De aici și până la izbucnirea unui conflict nu va fi cale lungă. Nativii se pot aștepta la reproșuri și acuze destul de dure.

sursă
Adauga un comentariu