Cancan ultimă oră

Horoscop 27 aprilie. Taurii vor avea parte de câştiguri financiare

Publicat: 27 apr. 2021

 

Berbec – Este posibil să primeşti un test în zona iubirii, deci fii mai atent la modul în care te raportezi la partenerul de viaţă. Ceea ce ai dat aia primeşti, iar dacă ceva nu îţi convine sau nu ţi se pare favorabil, caută să vezi dacă nu ai făcut unele greşeli! Fii mai empatic, mai receptiv şi mai atent la sentimentele celor dragi!

Taur – Treci printr-o perioadă prolifică la nivel financiar, când poţi avea parte de câştiguri, dar solicitantă la nivel sufletesc. Poţi face negocieri bune, să ai parte de proiecte interesante şi serioase, de contracte noi, debarasându-te de ceea ce nu este productiv şi de valoare în viaţa ta! Nu intra în lupe minore, ci ţineşte cât mai sus pe scara dorinţelor personale!

Gemeni – Pozitivismul şi optimisul îţi vor atrage succesul de partea ta, deci nu te epuiza în acţiuni fără sens şi menţine-ţi o atitudine în acord cu ceea ce ţi se cere! Fii competitiv, ai acum şansa să te afirmi şi să te detaşezi de ceilalţi prin talentele de care dispui! Dacă cineva apelează la tine pentru a-l ajuta, fii generos atât sufleteşte cât şi financiar!

Rac – Uranus şi Mercur îţi aduc dorinţă de competiţie, dar evită persoanele care sunt puse pe scandal sau care te tensionează. Succes şi reuşită pe termen lung poţi avea dacă reduci iluziile şi te bazezi pe lucrurile concrete, palpabile şi reale. Dacă unele activităţi se amână, lasă mersul firesc să apară şi nu forţa nimic!

Leu – Fă mai multa mişcare, ai mai multă grijă de corpul tău fizic şi ocupă-te mai mult de latura ta personală. Ai ocazia să te redefineşti, să te vindeci sau să faci schimbările necesare pentru a te simţi bine în pielea ta! Nu te juca cu excesele şi cu ceea ce nu îţi face bine, ai putea avea parte de un dezechilibru major!

Fecioară – Planeta Marte traversează în următoarea perioadă casa a zecea, a carierei, a statului profesional şi a prestigiului, ceea ce îţi conferă un mai mare aplomb în această direcţie. Totuşi, nu te grăbi, nu risca foarte tare şi nu te agita, ci acţionează după o strategie bine definită. Un moment bun este de a demara noi acţiuni după data de 5 mai!

Balanţă – Îţi doreşti cât mai multe lucruri noi, dar fii cu băgare de seamă să nu dai vrabia din mână pe cioara de pe gard, mai ales că este posibil să le pierzi pe amândouă. Primeşte şi dăruieşte bucurie în relaţia de cuplu, iar acest aspect îţi va aduce armonie la nivel interior! Un val de energie nou poate apărea, iar dacă nu te opui lui vei ajunge repede la succesul pe care îl aştepţi în viaţa ta!

Scorpion – Dacă te simţi devitalizat, pune mai mult accent pe sănătatea şi pe odihna ta! Poţi avea parte de deblocări în unele probleme cu care te-ai confruntat, mai ales dacă nu mergi împotriva curentului şi te laşi dus de val! Fă lucrurile care te reprezintă cu adevărat şi nu te mai lăsa pradă unor compromisuri sau sacrificii!

Săgetător – Eşti mai meticulos în toate proiectele la care lucrezi, mai atent la detalii şi la aspectele minore, mai determinat să finalizezi totul şi să ajungi la reuşită. Foloseşte această atitudine în continuare, ai putea avea parte de mai multe beneficii! Nu te grăbi în comunicarea cu cei implicaţi şi foloseşte-ţi spiritul de convingător cu măsură!

Capricorn – Cu un singur cuvânt poţi distruge mai mult decât construieşti, ca atare fii atent la modul în care te exprimi şi nu lovi în cei din jur prin ceea ce afirmi! Manifestă mai multă atenţie, mai multă empatie şi deschide-ţi sufletul mai mult! Cei la care ţii cu adevărat au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor cu mai multă putere!

Vărsător – Îndrazneşte să arăţi că eşti puternic şi că ai multe talente de pus la bătaie, dar în acelaşi timp împacă-te şi eliberează-te de trecutul care nu te mai împlineşte! Transformarea personală este cuvântul cheie pe care trebuie să te bazezi, mai ales că poţi demara proiecte de valoare! Empatia faţă de alte persoane te va ajuta să îţi faci prieteni favorabili.

Peşti – Sufletul îţi va dicta ceea ce ai de făcut, ca atare fii mai atent la ceea ce el îţi semnalează. Poţi întâlni persoane cu aceeaşi energie sau concepţie de viaţă cu a ta, ceea ce te va ajuta să îţi faci prieteni noi! Dacă te simţi devitalizat sau mai melancolic, nu te lansa în activităţi care presupun multă degajare de energie.

Adauga un comentariu