Cancan ultimă oră

Horoscop 30 septembrie. Care sunt zodiile ghinioniste

Publicat: 29 sept. 2020
Horoscop
Horoscop

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 septembrie 2020 spune că nativii din zodia Taur se implică cu devotament și empatie în problemele prietenilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec reușesc să-și tempereze din stările interioare de frământare și să devină mai dornici de liniște, de pace și armonie în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a-și recunoaște niște vulnerabilități relaționale, de a le analiza și unii nativi pot chiar să le recunoască în cuplu, să le discute cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt foarte implicați în problemele prietenilor și încearcă să ajute, să se facă utili. Se întrevăd momente plăcute în anturaj, iar prima parte a zilei este foarte creativă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere mai multă atenție la starea de sănătate și la vulnerabilitățile pe care le au și pe care acum le pot vedea mult mai serioase, motiv pentru care unii nativi se pot panica.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să vadă dintr-o perspectivă mult mai empatică o situație profesională și să nu li se mai pară că cineva are ceva cu ei. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a-și pune în funcțiune imaginația, însă sunt atenționați că au tendința de a visa cu ochii deschiși, mai ales în plan profesional. În relațiile de prietenie pot depista niște vulnerabilități, niște puncte slabe.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se dedică dezvoltării laturii spirituale și nativii pot sta de vorbă cu persoane înțelepte, pot căuta răspunsuri în credință, religie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrge atenția că pot fi foarte sensibili astăzi și pot avea tendința de autocritică, în special profesională sau legată de neatingerea unor obiective propuse.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de pasiune în cuplu, de intensitate emoțională, însă trebuie să aibă mare grijă cu cine consumă aceste trăiri pentru că se pot lăsa duși de val într-o aventură sau relație extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că pot fi manipulați ușor cu o situație financiară sau care vizează un bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de momente intense, plăcute în cuplu și nativii își pot face planuri cu persoana iubită, pot fi mai dornici de liniște și înțelegere, sunt mai empatici. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate pune în lumină niște vulnerabilități pe care le au, fie unele temeri legate de pierderea unei persoane, fie legate de pierderea unui bun material.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi bună la locul de muncă, în care ideile nativilor vor fi destul de creative, însă nu neapărat și reale, de aceea pot ca ceillați să nu le ia în seamă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate pune în prim plan niște vulnerabilități realaționale. Unii nativi pot descoperi niște dureri ascunse, suferințe cu care se confruntă partenerul.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion trăiesc momente plăcute, intense și romantice, încărcate de sensibilitate în cuplu. Cei singuri pot fi mai dornici să cucerească pe cineva. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate pune în prim plan niște vulnerabilități pe care le au, niște obișnuințe care se pot dovedi nocive pentru starea de sănătate.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi nevoiți să dedice mai mult timp unor probleme de familie. Nativilor li se poate cere ajutor și implicare într-o problemă ce ține de locuință. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și descoperi niște vulnerabilități și slăbiciuni sentimentale, legate poate chiar de persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte comunicativi astăzi și dornici să se implice în problemele celorlalți, să-i ajute chiar și cu un sfat. Unele vulnerabilități legate de familie, de trecutul lor pot fi descoperite acum de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce idei bune, imaginație bogată nativilor, însă și o tendință spre visare, de aceea nu ar trebui să ia decizii importante sau să negocieze.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea o viziune destul de optimistă, idealistă asupra unei situații financiare, de aceea poate ar trebui să evite astăzi cheltuielile și investițiile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrge atenția asupra posibilității de a se văita prea mult în fața celorlalți. Nativii ar putea să-și descopere acum niște vulnerabilități pe care le au în planul comunicării, în modul în care dialoghează cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt mai sensibili ca de obicei, mai empatici și mai visători. Imaginația nativilor poate zburda destul de departe și de aceea trebuie să fie atenți la ce decizii iau. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a realiza unele vulnerabilități pe care le au în plan financiar, poate chiar să realizeze de unde li se trage o frică de pierdere financiară sau frica de a pierde o persoană dragă. De evitat acțiunile importante financiare.

Adauga un comentariu