Cancan ultimă oră

Horoscop de Weekend. Aflați ce vă rezervă astrele

Publicat: 17 ian. 2020

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Berbec

Atmosfera devine fierbinte între tine și partener, așa că te poți gândi la un singur lucru – să faci din aceste zile și nopți clipe de pomină. Pune pauză pe orice alt plan și pune la cale o reuniune romantică cu prioritate. Dacă ești singur, puterile de atracție sunt mari, deci îmbracă-te în hainele în care te simți cel mai sexy și fii deschis să întâlnești pe cineva nou. El sau ea abia așteaptă să vadă ce fel de persoană ești, mai ales că poți fi remarcat din partea opusă a unei încăperi, deci să arăți cel mai bine!

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Taur

Partenerul tău ar putea deține toate cărțile bune ale jocului; cu toate acestea, tu ești cel/cea care va schimba jocul cu o mișcare neașteptată. Se poate crea o dinamică foarte interesantă între tine și partener sau cineva cu care vei interacționa îndeaproape în acest weekend. Este un timp excelent să reamintești altora să nu te ia de bun. Luna plină este în zodia opusă ție, deci tu ai nevoie de oameni mai mult decât crezi. Astfel, fii atent cu nevoile lor și găsește o manieră să vă înțelegeți în armonie.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Gemeni

Aspecte ce țin de muncă și starea ta de bine vin în atenție maximă sub razele Lunii pline transformatoare a Scorpionului. Nu mai ține să vii cu scuze puternice de ce nu te ții de programul de fitness sau mișcare fizică. Privește la ce funcționează și ce nu funcționează pentru tine și adaptează-i regimul și programul în consecință. La fel se aplică și pentru sarcinile tale de zi cu zi. Fii în căutare de moduri de a aduce îmbunătățiri în rutină ta pentru că totul să meargă mai ușor. Aceste abordări practice de viață sunt în interesul tău ca să aduci ce ai mai bun în tot ce faci.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Rac

Nu te abține când vine vorba de a-ți urma și satisface dorințele inimii și a te întreba în continuare ce îți dorești ca să simți bucuria. Când vine vorba de a avea pe cineva alături să te susțină în împlinirea dorințelor, tinzi să stai pe loc și să aștepți ca lucrurile să vină spre țin în loc să îți faci cunoscute rugămințile și solicitările. Uneori destinul decide să îți trimită binecuvântări dar ele nu pot ajunge la tine dacă nu ești deschis și nu le întâmpini. În acest caz, poate să nu vină spre tine fără ca tu să îți faci partea și să inviți aceste beneficii în viața ta. Fă acțiunile potrivite și apoi lasă Universul să își lucreze magia.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Leu

Nimic nu te poate ține pe loc dacă decizi să îți pui în aplicare o idee sau o experiență care te incită și intrigă. Vei merge până într-acolo încat să participi la workshopuri pe tema dorită sau să călătorești ca să îți împlinești inspirația. Proiectele creative, hobbyurile și lucrurile care te distrează și relaxează, toate ar trebui trăite fără urmă de regret. Dă mai încet sau închide vocea interioară care îți spune că a te distra înseamnă pierdere de timp. Un mod sigur de a porni motorul acesta este să îți auzi și urmezi pasiunea și a simți entuziasm când te gândești la viață.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Fecioară

Nu este nimic greșit în a fi ambițios. Dacă ai un parteneriat sau o înțelegere cu cineva important care să te ajute să îți împlinești un vis, cere-i ajutorul, nu te încăpățâna să faci tu totul de unul singur. O solicitare din inima iîți va da răspunsurile căutate care să te ducă spre următorul pas. Pasiunea ta va demonstra că ești serios și determinat cu privire la proiectul sau ideea ta. Ai putea avea nevoie să pui sub tăcere criticul interior care îți spune că nu meriți asistență sau că trebuie să fii în stare să te descurci singur. La fel, nu îți împărtăși visul cu cineva care intuiești că îți poate critica eforturile. Fii, așadar, atent cu cine socializezi iîn aceste zile și ce vorbești.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Balanță

Privește spre partenerul tău sau spre prietenii tăi să te ajute să ieși din rutina și ritmul tău uzual ca să te distrezi în aceste zile. Împinge-te spre socializare chiar dacă este ultimul lucru pe care ai avea chef, aparent, să îl faci. Și dacă deja ești destul de social, încearcă să cunoști oameni din afara cercului tău obișnuit. Este o întreagă lume plină de oameni interesanți și evenimente cool ce așteaptă să fie descoperite. Este doar o chestiune de a fi receptiv spre ce îți pot aduce oamenii în viața ta în loc ca mereu să te scufunzi în aceleași vechi preferințe și obiceiuri.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Scorpion

Mintea ta subconștientă încearcă să comunice ceva cu tine. Reușește mesajul să ajungă la tine sau ești în modul static și opac. Se pare că ești solicitat de univers să îți auzi intuiția și să ai încredere că sentimentele tale pe un subiect important sunt total valide. Nu este acum momentul să acționezi cât să auzi, să asculți, să urmărești și să aștepți. Este super tentant să încerci să faci sau rezolvi lucrurile ca să se întâmple ceva ce vrei, dar e nevoie să mai aștepți până când este momentul potrivit. Altfel este doar efort irosit.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Săgetător

O dorintă de a te înțelege pe tine mai bine și să te aliniezi mai clar cu scopul vieții tale te poate trimite pe un drum de călătorie și descoperire spirituală. Rspunsurile pe care le vrei se duc dincolo de preocupările vieții de zi cu zi și mai mult spre rolul pe care cosmosul ți l-a asignat în această viață. Destinul tău special este unic și nu toata lumea are misiunea pe care o ai tu. Așadar, probabil că nu este indicat să îți discuți revelațiile cu cineva care este preocupat să reducă misiunea vieții la ceva banal. Fii deschis spre orice formă de informație și inspirație care să îți dea indicii despre darurile tale speciale.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Capricorn

Există un obiectiv de carieră pe care ți-ar plăcea foarte mult să îl atingi, recunoști asta ? Este vorba de o aspirație autentică spre care muncești sau este doar un vis ca oricare altul ? Folosește energiile speciale ale acestei perioade că să acționezi. Găsește o cale să îți folosești resursele ca să îți muți visul din lumea fanteziei spre stadiul de muncă în progres. Poate că este timpul să investești să îți îmbunătățești niște abilități sau să cauți sfaturi de la experți.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Vărsător

Nu trebuie să fii vreun expert ca să poți da sfaturi și să inspiri un prieten ca să își găsească curajul de a-și împlini un vis. Ai încredere ca știi mai mult decât suficient să motivezi pe cineva să urmeze un pas important. Nu crede pe nimeni care îți spune că nu știi despre ce vorbești. Chiar și criticul tău interior te-ar putea face zilele acestea să te îndoiești dacă ai sau nu autoritatea de a vorbi. Nu orice opinie necesită un sfat de la un expert dar necesită un sfat din inimă.

Horoscop weekend 17-19 ianuarie 2020 pentru zodia Pești

Ceva despre care nu ești sigur cum să o realizezi devine brusc accesibilă și îți este clar cum să o abordezi după ce discuți onest subiectul cu cineva apropiat ție. Conversația poate să îți ofere sfaturi valoroase care să te pregătească saă faci primul pas. Gândește-te cum ar putea planurile tale să îți împlinească nevoile cele mai profunde. Fă din casa și viața ta de familie un domeniu mai confortabil pentru viața ta.
Munteanu Dragosloading...

Adauga un comentariu