Horoscop

Horoscop rune septembrie 2020. Ce zodii își schimbă soarta până la 1 octombrie

Publicat: 03 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Horoscop rune septembrie 2020. Ce zodii își schimbă soarta până la 1 octombrie
Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici vine cu vești pentru toate zodiile la început de toamnă

Horoscop rune pentru septembrie 2020. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici vine cu vești pentru toate zodiile la început de toamnă. Luna septembrie aduce schimbări importante în viața nativilor. Și aceasta deoarece se deschide un nou ciclu.

Horoscop rune pentru luna septembrie 2020

Mihai Voropchievici vine cu previziunile runelor pentru toate cele 12 zodii. Dacă unii nativi sunt mai gânditori și mai reținuți, alții încă mai au chef de hoinăreală. Însă țineți cont, se apropie sezonul rece și ar trebui să vă puneți la punct imunitatea. Iata așadar ce spune numerologul.

Berbec. Intră într-o perioada de mai multă tăcere. E mai gânditor și mai înțelept. Se înconjoară cu o aura de mister, astfel că devine o persoană mai poderată, mai rece și mai calculată. Septembrie e o lună în care este foarte greu să afli ce îl frământă și ce e în sufletul lui.

Taur. Acești nativi au o lună în care trebuie să abordeze toate problemele, altfel decât le-a abordat în lunile precedente. Obligatoriu, schimbați tactica, dacă vreți să obțineți rezultate benefice.

Gemeni. Aceștia se gândesc că ce ar fi dacă luna septembrie ar fi o lună de făcut bagaje și de hoinărit. E o lună de multe călătorii, multe drumuri, multe lucruri. Și pentru un concediu, și pentru deplasări. E o luna călare pe drumuri, cam așa. Tot pe drum, pe drum, pe drum…

Rac. Are o luna în care are două lucruri de rezolvat. Să se relaxeze total și să scoată din mentalul lor problemele de sănătate a celor dragi.Și aceasta pentru că ei de multe ori sunt așa niște fire mai taciturne și se gândesc numai la partea negativă a lucrurilor. Deci, relaxare și scoaterea lucrurilor negative din mental vis-a-vis de starea de sănătate a celorlalți.

O perioadă mai grea pentru unele zodii

Leu. O zodie care nu prea are răbdare. Trebuie să nu forțeze mâna norocului, pentru că lucrurile plăcute și toate benefice sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

Fecioara are o lună grea, de încercări, de probă. O parte din lună este a ei. Multă muncă, consumuri energetive. Să aibă grijă la odihnă, la alimentație și munca aceea să și-o dozeze undeva, pentru că este o luna mult mai provocatoare.

Balanță. E luna războiului, plină de bătălii. Mici certuri, mici tamponări, scandaluri, dar gândiți-vă și nu mai acționați în modul acesta. Tot voi veți câștiga, dar nu neapărat cu bătălii. Încercați cu vorba bună.

Scorpion. Acești nativi dau de bucurie. Sume de bani importante, cadouri, vești bune. Începe să iasă soarele. Scorpionul a avut perioade de încercări, așteptări și câteva nereușite.

Fericire pe toate planurile

Săgetător. E norocos, prin excelență, tot anul. Va da lovitura și se va produce un salt rapid calitativ în existența Săgetătorului. Saltul calitativ vine din toate direcțiile. Sănătate, bani, dragoste, bucurii, împlinire, fericire.

Capricorn. Are o luna de vorbă multă și bani puțini. Va da sfaturi, va fi un sfătuitor bun, dar e obligat ca și el să mai ciuleasca urechile. Trebuie să mai asculte și pe cei din jur care comunica și vorbesc cu el și vor să îi transmită ceva. De multe ori, Capricornul e cam surd la tot ce sunt sugestii de la terțe persoane.

Vărsător. Fertilitate și belșug. Să dea Domnul ca toți Vărsătorii să se unească în spirit și gândire și lucruri bune. Să transmită și lucruri benefice asupra țării pe care, din fericire, Leul și Vărsătorul o țin în axa lor.

Pești. Da năvală dragostea peste ei. Și e vorba de dragoste fierbinte, pasională.

După cum se poate vedea în horoscop rune luna septembrie 2020 aduce multe schimbări pentru nativi.

Adauga un comentariu