Cancan ultimă oră

Mihai Voropchievici- Horoscopul toamnei

Publicat: 21 aug. 2020
Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul financiar pentru această toamnă, la Adevăruri Ascunse. Numerologul susține că mai multe zodii au parte de surprize mari, în plan financiar.

Berbec – au șansa să primească bani ușor. Posibilitatea de a câștiga mai mult ca de obicei, de unde se așteaptă mai puțin. Au bonusuri, cadouri, chiar și moșteniri.

Taur- cheltuiește bani ușor pentru a-și face o plăcere personală. O vacanță sau o călătorie. Le va fi greu să aibă o abordare clară asupra banilor. Oricât ești de econom, toamna te va da peste cap.

Gemeni – pot să intre în încurcături financiare. Fac cheltuili peste ceea ce au prevăzut în buget. Octombrie, puși la probă de încercare. Tendința de a cheltui pe orice, nu e un lucru bun.

Rac – are neșansa să aibă parte de cheltuieli pentru partenerii de viață. Remediază anumite probleme care au apărut în perioada respectivă. E obligat să umble la fondul de rezolvă.

Leu – iau decizii cu privire la situația financiară din această toamnă. Deciziile vor afecta totul până anul viitor. Fac investiții, mai ales pentru leii care sunt nechibzuiți. Vor apărea și certuri în familie.

Fecioară – trebuie să fie prudenți să gândească de multe ori înainte să a facă o combinație. Ar putea avea unele conflicte cu persoane care influențează situația financiară.

Balanță – cheltuieli apărute când nu te gândești. Ele sunt echilibrate și nu se vor repezi cu capul înainte. Trebuie să se pregătească cu economii.

Scorpion – deși se aștepta să primească niște bani, e posibil să apară niște întârizeri. Nu face promisiuni, cât depinzi de banii altora. Nu trebuie să te dai peste cap să restitui.

Săgetător – cel mai norocos, stă bine cu banii și e unul dintre puținii nativi care nu vor avea dificultăți financiare acest sezon.

Capricorn – e cel mai truditor. Va avea nevoie de ajutor din părți colaterale, care îi va susține niște cheltuieli. E indicat să fie prudent.

Vărsător – va pierde niște bani, pentru care un acces de amabilitate. Sare în ajutor. Sfat: nu vă bazați pe încrederea unor necunoscuți.

Adauga un comentariu