Horoscop

Horoscop zilnic 16 octombrie 2021. Săgetătorii cuceresc mai ușor

Publicat: 16 oct. 2021
Horoscop sâmbătă, 15 mai 2021
Horoscopul zilei de 3 Decembrie 2021

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Săgetător cuceresc mai ușor persoana care le place.

Planeta iubirii, Venus, din zodia Săgetător face un aspect de susținere cu Mercur retrograd din Balanță. Astfel, după o perioadă destul de tensionată în relații, ziua de astăzi promite o reechilibrare și rearmonizare a vieții sentimentale. Dialogurile cu ceilalți sunt mai optimiste și căutăm să empatizăm la nivel de principii și convingeri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii pot profita din plin de ziua de astăzi pentru a se împăca cu partenerul, pentru a depăși un conflict care le-a dezechilibrat relația în ultimul timp. Cei singuri pot cunoaște o persoană de care să fie atrași.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, ziua de astăzi poate aduce discuții și clarificări cu partenerul legate de bugetul comun sau de viața intimă. Nativii își pot exprima nemulțumirile reprimate și se vor face înțeleși cu ușurință.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de clarificări în plan sentimental și se bucură de pasiune și momente de răsfăț alături de partener. Cei care sunt singuri pot flirta astăzi și pot cuceri cu ușurință persoana care le place.

Horoscop Rac

Racii își pot lămuri astăzi multe neclarități și pot ajunge la un nivel de conștientizare care să-i ajute să depășească o neliniște emoțională. Este o zi în care se pot purta discuții importante în familie, cu calm și pozitivism.

Horoscop Leu

Leii sunt creativi, știu să-și folosească cuvintele pentru a atrage de partea lor pe cine-și doresc, dar mai ales pentru a obține ceea ce-și doresc. Sentimentele reprimate până acum se pot transforma în adevărate declarații de dragoste.

Horoscop Fecioară

Fecioarele fac socoteli și ies pe plus, așa că pot să-și permită un mic răsfăț și pentru ele. În unele cazuri, vor cheltui bani pentru casă sau pentru cei dragi, însă o vor face cu plăcere și vor cumpăra lucruri de trebuință.

Horoscop Balanță

Balanțele se bucură de creativitate, inspirație, sunt convingătoare și obțin cu ușurință mici beneficii de la ceilalți. Este o zi bună pentru negocieri cu miză mică. Deciziile importante sunt de preferat a fi luate în zilele viitoare.

Horoscop Scorpion

Scorpionii pot sta de vorbă cu persoane de încredere sau chiar cu partenerul de viață. Nativii nu ar trebui să se teamă să deschidă subiecte delicate sau din trecut, pentru că pot avea parte de înțelegere și conștientizări importante.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de astăzi aduce discuții plăcute și antrenante cu prietenii. O ieșire la va prinde bine, așa că nu ar trebui să stea pe gânduri. Pot să-și facă planuri de viitor cu cei din anturaj și un mic flirt nu este deloc exclus, mai ales că acum au farmec și cuceresc ușor.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt tentați să caute o persoană din trecut sau, poate, fără să-și dorească neapărat, pot da nas în nas cu un fost partener. Oricum ar fi, întâlnirea pare să le aducă voie bună și o stare de spirit pe măsură.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt dornici de cunoaștere și explorare, de întâlniri cu prietenii, de vizite și plimbări, așa că cel mai probabil nu vor sta pe acasă astăzi. Excepție vor face cei care au de studiat ceva, însă bucuria va fi la fel de mare pentru că vor descoperi lucruri noi.

Horoscop Pești

Pentru Pești, ziua poate veni cu unele discuții importante despre bani, bunuri materiale și pot să-și facă niște calcule mai optimiste. Discuțiile cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor sunt constructive.

Adauga un comentariu