Cancan ultimă oră

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021! Nativii din semnul Scorpion devin mai sensibili și mai romantici

Publicat: 28 sept. 2021
Horoscopul zilei de 11 octombrie 2021! Nativii din semnul Vărsător se bucură de revenirea în mers direct a lui Saturn

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Scorpion devin mai sensibili și mai romantici.

Horoscop Berbec

Berbecii reușesc astăzi să se împace cu o situație trăită, situație care, pentru unii dintre ei, a avut un impact emoțional bulversant și chiar devastator. Financiar, au intuiția necesară pentru a face o investiție avantajoasă.

Horoscop Taur

Taurii ar trebui să profite de această zi pentru a-și exprima sentimentele și pentru a se reconecta la partenerul de viață. Sunt empatici, se fac cu ușurință plăcuți și sunt deschiși către ceilalți, chiar și către noi relații, – în cazul celor singuri.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de astăzi poate aduce beneficii profesionale, mai exact o doză mare de creativitate și inspirație în activitățile desfășurate la locul de muncă. Se pot bucura de aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop Rac

Racii dau dovadă de un magnetism aparte, sunt tandri, romantici și își exprimă afecțiunea cu mult patos. Intensitatea trăirilor este mare și au tot dreptul să viseze la povestea de dragoste ideală.

Horoscop Leu

Leii simt nevoia de a se manifesta cu mai multă blândețe și înțelegere față de cei dragi și este un moment foarte bun să petreacă timp în sânul familiei. Sunt iertători și mai dispuși să lase de la ei. Mai multă grijă la alimentație și cheltuieli!

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot profita din plin de această zi pentru a aborda subiecte mai delicate în cuplu. Au putere de convingere și reușesc să obțină ce-și doresc grație cuvintelor mieroase pe care le folosesc.

Horoscop Balanță

Balanțele au inspirație financiară și pot să facă o investiție bună, însă mai degrabă își cumpără ceva care să le bucure sufletul. Își pun talentele în evidență cu măiestrie și dau dovadă de mai multă încredere de sine.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt mai predispuși la a visa cu ochii deschiși, sunt romantici și își pot exprima sentimentele într-un mod foarte creativ. Senzualitatea de care dau dovadă astăzi îi poate ajuta pe cei singuri să cucerească mai ușor persoana care le place.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători este o zi mai calmă din punct de vedere emoțional și pot fi mai iertători, mai dispuși la mici compromisuri de dragul altora. O întâlnire cu cineva din trecut îi poate emoționa, dar și iluziona.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură astăzi de popularitate și asta pentru că vor ști cum să se facă plăcuți de cei din jur. Nativii pot avea idei creative care să contribuie la succesul unui proiect. Posibile tensiuni cu cei din jur, cu partenerul sau cu colaboratorii.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători, ziua de astăzi poate aduce recunoașterea unor merite profesionale, laude și aprecieri din partea unor persoane importante. Se pot face ușor remarcați grație talentelor din dotare. Este nevoie de mai multă odihnă.

Horoscop Pești

Imaginația Peștilor atinge cote înalte și pot visa cu ochii deschiși la un ideal avut. Intuiția este puternică și se pot baza cu încredere pe vocea interioară. În plus, se bucură de un magnetism aparte și sunt mai cuceritori.

sursă

Adauga un comentariu