Cazare

Hotel Trandafirul Galben – Baile Herculane

Publicat: 17 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hotel Trandafirul Galben - Baile Herculane
Hotel Trandafirul Galben

Hotel Trandafirul Galben. Hotelul Trandafirul Galben este o oază de relaxare la mică distanţă de centrul staţiunii Băile Herculane şi atracţiile zonei. Unitatea de primire turistică este situată într-un loc de o frumuseţe uimitoare, mai exact la poalele Munţilor Domogled.

Descriere hotel

Unitatea de cazare este una dintre cele mai recomandate locaţii din Băile Herculane pentru cei aflaţi în căutarea unui sejur liniştit şi relaxant. Locaţia pune la dispoziţia turiştilor ce-i trec pragul 28 de camere repartizate în 16 camere matrimoniale, 8 camere twin, cu pături separate, 3 apartamente pentru câte 4 persoane şi un apartament pentru 3 persoane.

Dotările camerelor sunt conforme standardului de 2 stele oferit locaţiei. Acestea dispun de televizor, baie proprie şi internet wireless. Designul modern, primitor şi cald al camerelor transforma orice client într-un prieten. Unitatea este una perfectă şi pentru turismul de business. Astfel, pentru cei aflaţi în interes de serviciu, hotelul are de oferit o sală de conferinţe de 60 de locuri. Pentru relaxarea tuturor oaspeţilor, hotelul va pune la dispoziţie centrul SPA şi o bază de tratament. De asemenea piscina exterioară de care dispune oferă o panoramă impresionantă asupra munţilor din jurul locaţiei.

Meniul cuprinde preparate din bucătăria tradiţională.

Hotel Trandafirul Galben. Facilităţi generale

Recepţie
Parcare
Fier de călcat
Uscător păr
Restaurant
Bar
Sala de Conferinţe
Centrala
Acces permis animale companie

Adauga un comentariu