Info Turism

Hotelierii au lansat ofertele pentru litoral 2021. Cât de mari sunt reducerile

Publicat: 14 sept. 2020
ofertele pentru litoral 2021
Hotelierii au lansat deja ofertele pentru litoral 2021. Doritorii beneficiaza de reduceri substantiale

Chiar dacă turiştii de pe litoral încă se bucura de ultimele zile însorite, hotelierii au lansat ofertele pentru litoral 2021. Cei care vor să-şi facă rezervările pentru anul viitor, beneficiază de reduceri substanţiale. Spre exemplu, un sejur de cinci nopţi în iunie 2021 costă 1.850 de lei dacă îl rezervaţi acum.

Cu toate că suntem în septembrie iar sezonul estival se apropie de sfârşit, vremea este prietenoasă cu turiştii iar apa mării este perfectă pentru o baie. În această perioadă, mai ales prin programul Litoralul pentru toţi, foarte mulţi turişti merg în vacanţă pe litoralul românesc. Operatorii din turism se întrec deja în pachete turistice, drept dovadă aceştia au lansat ofertele pentru litoral 2021.

Care sunt ofertele pentru litoral 2021

Cei care se încumeta să facă rezervările din septembrie beneficiază de reduceri. La unele hoteluri, sejurul poate fi achitat şi în două raţe. O poliţă de asigurare garantează returnarea banilor, dacă apar situaţii neprevăzute, cum s-a întâmplat de pildă, în acest an, cu pandemia de coronavirus. Turiştii care cumpără de pe acum sejurul de anul viitor fac economii substanţiale.

„Vor beneficia de preţuri mai mici de până la 20% faţă de clienţii care optau pentru o vacanţă tot în această perioadă, dar pentru sezonul 2020“, spune un agent de turism.

Un sejur de cinci nopţi în iunie 2021 costă 1.850 de lei dacă îl rezervaţi acum. Operatorii din turism oferă pentru aceşti bani regim all inclusive la trei stele, în Eforie Nord. Dacă îl rezervaţi pentru iulie, costă 2.390 de lei. În staţiunea Mamaia, preţurile sunt ceva mai ridicate. Pentru aceleaşi condiţii, veţi achita 2.250 de lei în iunie şi 2.460 lei în iulie.

La 4 stele, în preţ sunt incluse doar micul dejun şi prânzul, iar preţurile pleacă de la 400 lei pe noapte.

Vacanţe ieftine pentru 2021

„Turiştii îşi pot face rezervare anul acesta şi achita un avans anul viitor în luna ianuarie, urmând în funcţie de fiecare hotel în parte, să plătească până la sfârşitul lunii martie”, spune un director de la o agenţie de turism.

Dacă sejururile sunt rezervate cu asigurare, banii vor fi returnaţi în situaţiile neprevăzute, cauzate de pandemie.

Peste 40 de hoteluri de pe litoral au pregătit oferte pentru anul viitor.

În rândurile de mai jos vă arătăm câteva oferte pentru anul viitor.

Eforie Nord
5 nopţi, 3 ***, all inclusive
1.800 de lei în iunie 2021
2.390 de lei în iulie

Mamaia
5 nopţi, 3 ***, all inclusive
2.460 de lei – iulie 2021
2.250 – iunie 2021

Şi în această perioadă sunt vacanţe ieftine pe litoralul românesc

Chiar dacă ne aflăm în septembrie, prima lună de toamnă din calendar, vremea de afară este foarte prietenoasă, iar litoralul românesc rămâne încă o opţiune de vacanţă. Astfel, hotelierii de pe litoral fac reduceri importante mai ales pentru seniori, mai exact pentru persoanele trecute de vârstă de 50 de ani. Aceştia garantează turiştilor vacanţe la preţuri mai mici cu 20 de procente, faţă de cele din plin sezon.

Cu gândul că aglomeraţia sufocantă din vară a dispărut de pe litoral, mulţi romani care au peste 55 de ani şi-au programat abia acum vacanţă.

„În perioada asta cu cel puţin cu 20% mai scăzut decât celelalte preţuri şi locaţia e superbă. Am avut o motivaţie să alegem luna septembrie, că am zis că cumva se termină aglomeraţia şi cu Covid-ul fiind o problemă, am zis că totuşi e mai bine”, spune un bărbat care a venit în vacanţă pe litoralul românesc.

„Pentru noi, seniorii, zic eu că e ok. Am economisit mult, deci dacă mergeam în altă parte cheltuiam cred că încă 2.000 lei în plus”, spune alt bărbat.

Un turist, care în ceilalţi ani îşi făcea vacanţele în Grecia, Bulgaria sau alte destinaţii externe, spune că anul acesta a ales România din cauza pandemiei de coronavirus dar şi datorită preţurilor acceptabile din luna septembrie.

„Am beneficiat de oferta seniori +55. A fost un preţ mai acceptabil, am fost în alţi ani în afară, în Grecia, în Bulgaria, anul ăsta am hotărât să rămânem în România cu pandemia asta. Cred că am ales bine.“

Reprezentanţii unităţilor hoteliere susţin de asemenea că această perioadă este una mai liniştită pentru turiştii trecuţi de 50 de ani iar tarifele practicate de ei sunt all inclusive.

„Este tariful cu all inclusive, deci include toate mesele. Program artistic seara, piscină. Este o perioadă mai liniştită, mai liberă pentru dânşii, se pot plimba în aer liber mai liniştiţi“, spune un manager de hotel.

Adauga un comentariu