Prima pagină » Local » Hoții anului vin de la Iași! Au furat camerele de supraveghere care trebuiau să apere o comună de… hoți – FOTO, VIDEO

Hoții anului vin de la Iași! Au furat camerele de supraveghere care trebuiau să apere o comună de… hoți – FOTO, VIDEO

18 mai 2024, 14:00, 5 ,
BZI.ro, în Local

Joi, 16 mai 2024, oamenii legii din cadrul Postului de Poliție Gorban au fost anunțați de către un cetățean, cu privire la faptul că, în localitatea Podu Hagiului au fost furate patru camere de supraveghere, care erau montate pe stâlpi și care aparțin unității administrativ teritoriale Gorban.

După cercetările efectuate de către polițiști, persoanele care au comis fapta au fost identificate. Făptașii sunt trei tineri cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani.

Cei trei tineri se pare că nu s-au gândit deloc că fapta lor a fost înregistrată pe camerele de supraveghere sustrase. În imagini se vede cum tinerii se îndreaptă spre stâlpul unde era montată una dintre camere. Camera este luată, fapt ce se observă deoarece dintr-o dată imaginile filmate sunt neclare și mișcate.

„La data de 16 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gorban au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că de pe raza localității Podu Hagiului, ar fi fost sustrase patru camere de monitorizare, care erau montate pe stâlpi, ce aparțin unității administrativ teritoriale Gorban.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv trei tineri, cu vârste cuprinse între 23-29 de ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, au transmis autoritățile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *