Remedii naturiste

Hreanul cu lamaie vindeca sinuzita

Publicat: 13 mart. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Hreanul cu lamaie vindeca sinuzita
7
Sinuzita este o neplacere des intalnita la foarte multe persoane. Iata cateva tratamente naturiste pe care le puteti incerca daca aveti aceasta problema. 

Sinusurile devin obstruate in timpul infectiei virale ca si raceala, producandu-se inflamatia si infectia sinusurilor ca si rezultat. Diferenta dintre raceala si sinuzita, consta in faptul ca simptomele ce insotesc raceala, incluzand nasul infundat, incep sa se amelioreze dupa 5-7 zile. Simptomele atribuite sinuzitelor dureaza mai mult si se agraveaza dupa 7 zile. Exista doua tipuri de sinuzita: acuta (cu debut brusc) si cronica (pe termen lung). In cazul sinuzitei cronice simptomele nu dispar complet, intotdeauna mentinandu-se simptome usoare. 

Faceti inhalatii cu musetel. Impotriva sinuzitei se fac inhalatii cu musetel si se maseaza zilnic fruntea, tamplele si nasul cu ulei de mustar. De asemenea, se consuma hrean ras cu suc de lamaie, cate o lingurita, de doua ori pe zi, dimineata si seara, dupa care, timp de 30 de minute, nu se mananca si nu se bea nimic. Tratamentul se poate face pana la un an, potrivit taifasuri.ro.

Citeste si: Leacuri din natura pentru sinuzita 

Puneti cataplasme cu cartofi. Se poate prepara un ceai din cimbru, ienupar, muguri de pin, coada-soricelului, tataneasa, musetel si salvie in parti egale. Se face infuzie dintr-o lingura cu amestec la 250 ml apa. Se lasa timp de trei minute si se beau trei cani pe zi – ceaiul trebuie sa fie caldut si indulcit cu miere. Extern se pun pe sinusuri cataplasme din cartofi cruzi dati pe razatoarea mare. In plus se mesteca zilnic o lingura cu capaceala de miere din stup.

Citeste si: Leacul-minune cu otet pentru vindecarea sinuzitei 

Adauga un comentariu