Magazin

Huawei își reîmprospătează MateBook-urile: Noile modele arată mai elegant!

Publicat: 14 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Huawei își reîmprospătează MateBook-urile Noile modele arată mai elegant

Huawei realizează noi modele de matebook-uri din materiale mai prestigiase, iar prețurile lor sunt destul de accesibile. Utilizatorii apreciază și designul acestor gadget-uri, nu doar performanța. Ei consideră că acest brand oferă dispozitive extrem de importante și din categoria laptopurilor, nu doar a smartphone-urilor.

Ce laptop alegi pentru o activitate plăcută de divertisment?

Dacă te întrebi ce laptop să cumperi pentru a avea un model ce oferă performanță ridicată, atunci ai putea să analizezi modelele de laptopuri Huawei. Acestea includ modele ideale pentru a naviga pe Internet, pentru a citi e-mail-uri, pentru a asculta muzică, a viziona filme în streaming și a juca jocuri video care nu sunt foarte complexe și solicitante.

Laptopurile Huawei sunt recomandate și pentru munca online sau pentru învățat, pentru elevi sau studenți. Pe ele se poate lucra cu diferite fișiere (Microsoft Office, cum ar fi Excel, Word, Power Point), se pot folosi mai multe aplicații în același timp, sau se pot descărca programe, documente, imagini și arhiva fișiere mai mari.

De asemenea, pe laptopuri matebook se pot edita fotografii și videoclipuri, se pot gestiona anumite aplicații de tip design tehnic, cum sunt cele CAD. Aceste gadget-uri sunt adecvate și pentru călătorii, ele fiind recomandate persoanelor care vor să aibă un laptop performant, elegant și ușor, cu o durată bună a bateriei, pe care să-l folosească oricând.

Dacă vrei un laptop bun pentru acasă, pentru școală online și entertainment, cumpără Huawei MateBook D 15. Acesta este perfect pentru un elev, un student sau un adult. Prin urmare, este un produs conceput de Huawei pentru utilizarea de zi cu zi, dar și pentru pasionații de gadget-uri, care vor un laptop bun, pe care să realizeze anumite activități, care nu sunt chiar dificile.

Huawei a creat laptopuri universale, care au prețuri accesibile pentru consumatori. Acestea sunt recomandate pentru lucru acasă, pentru navigare pe Internet, cât și pentru munca la birou. Majoritatea se evidențiază prin design și calitatea construcției. Ele sunt perfecte pentru a face o mulțime de prezentări Power Point sau în Excel, pe care oamenii le cunosc deja, sau pentru a rula software-uri de bază, considerate standard, nu foarte complicate.

Susținut de un  procesor Intel® Core™ de generație a 11-a, HUAWEI MateBook D15 este ideal pentru operarea unor aplicații nepretențioase din gama Microsoft Office, a unor programe multimedia sau de contabilitate. Acest laptop are un ecran de 15,6 inci cu rezoluție 1920 x 1080 pixeli.

Laptopul rulează și pe Windows 10 Home Edition pe 64 biți, care ar putea fi și actualizat la Windows 11, atunci când acesta va apărea și se va dori instalarea sa. El are un sistem de operare care garantează pornirea rapidă și comsum minim de baterie. Aceasta poate depăși un număr mare de ore de autonomie, chiar dacă utilizarea sa este continuă sub stres.

Alte caracteristici importante ale acestui model huawei matebook D15 sunt:

  • Afișajul este Full-HD, cu vizualizare completă
  • Deși nu are cea mai wow tastatură dintre cele mai actuale, de reținut este faptul că tastarea pe aceasta se simte destul de bine, deci este confortabilă
  • Întreaga structură este ușoară și compactă, greutatea fiind de aproximativ 1,5 kg
  • Permite colaborarea între diferite dispozitive Huawei, deci asta ar însemna că se poate folosi o tabletă drept afișaj secundar pentru a extinde lucrul pe laptop
  • Are un adaptor de alimentare USB de tip C, standard
  • Difuzoarele sunt poziționate sub device, în stânga și în dreapta, iar ventilația în partea de jos.

La acest laptop există un senzor inteligent de amprentă, care este subtil încorporat în butonul de pornire. De asemenea, laptopul are o cameră retractabilă, ce este poziționată în tastatură și care se deschide printr-un comutator fizic mecanic, ce va fi acționat prin apăsare.

Laptopul HUAWEI MateBook D15 are o greutate redusă, se remarcă prin performanță și nu se supraîncălzește dacă este ținut pe picioare, atunci când este necesar.

Adauga un comentariu