Sport

Ianis Hagi, prima reacție după un meci mare: „Ce performanță!”. Ce record vrea să doboare „decarul” român cu Rangers

Publicat: 15 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ianis Hagi prima reacție după un meci mare Ce performanță. Ce record vrea să doboare decarul român cu Rangers
Ianis Hagi

Ianis Hagi s-a revanșat după evoluția ștearsă de la echipa națională – a fost vioara întâi în victoria lui Rangers cu 4-0 contra lui Dundee United. Și românul și-a exprimat satisfacția după un meci aproape perfect.

„Ce joc a reușit echipa! O nouă partidă. Încă trei puncte. Din nou fără gol primit”, a fost mesajul lui Ianis Hagi.

Rangers sunt la 3 meciuri distanță de a egala un record mondial după a 7-a victorie în care echipa nu a primit gol. Trupa lui Steven Gerrard a bătut astfel un record scoțian vechi de 114 ani deținut de rivala Chelsea, și unul britanic al lui Celtic care în 2005 începuse campania cu 6 victorii la rând fără să scoată mingea din poartă. Acum, Rangers amenință recordul Barcelonei care a reușit 8 victorii consecutive similare în 2014.
Recordul european aparține Ajax-ului lui Van Gaal în sezonul 1994/1995. Lăncierii au izbutit 9 succese fără să primească gol. Tunisienii de la Esperance au cea mai bună serie din istorie, cu 10 victorii. Hibs, Motherwell și Ross County sunt următoarele adversare ale lui Rangers.

Ianis Hagi, desemnat de BBC omul meciului Rangers – Dundee United

Integralist, românul a reușit două pase de gol și a fost desemnat „omul meciului” de către BBC.

„Poate că nu a înscris, dar a defilat prin meci. A fost implicat în construcția a trei goluri și și-a dovedit clasa pe tot parcursul jocului”, au scris britanicii, entuziasmați de evoluția lui Hagi Jr..

Ianis a avut cifre excelente în partida cu Dundee United, în urma căreia Rangers a ajuns pe primul loc în Scoția, cu 19 puncte. Fiul „Regelui” a avut o acuratețe a paselor de 80%, 66 de atingeri, două assist-uri și a reușit trei pase-cheie.
Fanii lui Rangers au luat cu asalt rețelele de socializare, impresionați de forma arătată de român.

„Hagi a demonstrat azi de ce trebuie să fie titular. Două pase de gol, excelent” și „Superbă pasa lui Ianis” au fost două reacții.

„A fost bun, a reușit două assist-uri și a fost implicat în tot jocul”, a scris un alt suporter scoțian. „Două pase de gol. Nu putea trece neobservat”, a remarcat un alt susținător al lui Rangers.

Înnobilați-l! Dați-i titlul de cavaler”, a scris un alt fan, fermecat de evoluția lui Ianis Hagi.

„A jucat mult mai bine. Lumea se așteaptă să fie lider la 21 de ani, dar are nevoie de timp. Însă va mai oferi astfel de momente”, a adăugat cineva.

„E foarte puternic, inteligent! A ieșit omul meciului”. Expertul din fotbal cucerit total de Ianis Hagi

Ianis Hagi (21 de ani) a reușit o prestație excelentă în victoria lui FC Rangers, 4-0 în fața lui Dundee United, din a șaptea rundă a campionatului scoțian.
Integralist, românul a reușit două pase de gol și a fost desemnat „omul meciului” de către BBC. Prestația l-a încântat și pe Ilie Dumitrescu. Expertul Digi Sport a explicat de ce internaționalul român merită toate laudele.

„La meciul cu Irlanda nu s-a evidențiat niciun jucător la mijloc, ca să spui că Ianis a fost cel mai slab. Într-adevăr, la meciul cu Austria, Maxim și Stanciu au făcut un meci extraordinar. El (n.r. – Ianis Hagi) în seara asta a ieșit jucătorul meciului, a fost implicat în cele mai importante acțiuni pentru Rangers. E o presiune foarte mare pe Ianis, are doar 21 de ani. E foarte puternic, inteligent, și-a văzut de treabă și a făcut un meci bun la echipa de club”, a spus Ilie Dumitrescu.

Fostul mare fotbalist a lăudat și jocul pe care tricolorii l-au reușit la Klagenfurt și chiar s-a hazardat la o comparație cu jocul lui Bayern, noua campioană a Europei.

„Au fost lucruri pozitive, sistemul mi-a plăcut foarte mult. Abordare, conceptul tactic. Noi am început mai bine repriza a doua, nu ne-am retras, am făcut un pressing avansat și pe final am fost dominați, dar și Bayern a fost dominată de PSG în finala UCL.
Echipa a demonstrat că există o idee clară de joc. Toți jucătorii trebuie să muncească la echipa de club, iar Rădoi să aibă bătăi de cap la selecția pentru meciul cu Islanda”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Adauga un comentariu