Sport

Glasgow Rangers visează la titlu, după transferul fotbalistului român Ianis Hagi! „Cu trei jucători ca el, câștigăm campionatul”

Publicat: 06 iun. 2020
Glasgow Rangers visează la titlu, după ce a reușit transferul lui Ianis Hagi
Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers, pentru suma de 3.500.000 de euro

Fotbalistul Ianis Hagi a fost transferat definitiv de echipa Glasgow Rangers, pentru suma de 3.500.000 de euro, și, cu mijlocașul ofensiv în echipă, scoțienii speră la titlu, pierdut în ultimii ani în favoarea rivalei Celtic

Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Rangers, pentru 3.500.000 de euro, și, cu mijlocașul ofensiv în echipă, scoțienii speră la titlu, pierdut în ultimii ani în favoarea rivalei Celtic.
Andy Halliday, fundaș central la Glasgow Rangers din 2018, care urmează, însă, să plece de la echipă în următoarele săptămâni, când va expira contractul, consideră că echipa lui Steven Gerrard poate câștiga campionatul în Scoția dacă ar avea alți doi sau trei jucători de aceeași calitate ca Ianis Hagi.

Glasgow Rangers speră la titlu după transferul lui Ianis Hagi

„Ianis Hagi este un transfer extraordinar, dacă Rangers mai transferă doi sau trei jucători de aceeași calitate, și rămân jucătorii care sunt deja, sunt convins că se pot realiza performanțe mari.
Avem aici un lot foarte puternic, cu câteva întăriri se poate câștiga campionatul. Staff-ul tehnic de la Rangers este foarte bun, nu se puteau găsi persoane mai potrivite pentru a duce echipa către un nivel superior. Sunt sigur că urmează un sezon mare pentru Rangers, cu siguranță echipa va fi foarte competitivă și sper să reușească să câștige campionatul”, a declarat Andy Halliday, conform Dailyrecord.

Celtic a dominat fotbalul scoțian în ultimul deceniu, din momentul apariției problemelor financiare de la Rangers, care au dus și la faliment și reînceperea activității din Liga a patra.

Adauga un comentariu