National

Iarna a acaparat Transfăgărășanul. Utilajele au împraștiat 2 tone de sare pe carosabil

Publicat: 18 oct. 2020
Zăpadă pe Transfăgărășan

În această dimineață drumarii de la Districtul Bâlea au aintervenit pe Transfăgărășan cu utilajele dotate cu lamă și au împrăștiat peste 2 tone de sare pe carosabil.

„Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi pe Transfăgărășan. Colegii noștri de la Districtul Bâlea au acționat cu utilajele dotate cu lamă și au împrăștiat peste 2 tone de sare pe carosabil în această dimineață. Dacă aveți drum prin zona Bâlea Lac fiți sigur că aveți mașina pregătită de condiții de iarnă!”, se arată într-o postare pe Facebook a Direcției Regionale de Drumuri si Poduri Brașov.

Transalpina se închine din cauza vremii nefavorabile

Transalpina se închide de duminică, 18 octombrie, din cauza vremii nefavorabile.

Transalpina se închide de duminică, din cauza vremii nefavorabile, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, transmite Agerpres.

„Pe fondul înrăutăţirii condiţiilor meteorologice, circulaţia rutieră a fost întreruptă începând de astăzi, 18 octombrie, ora 10:30, până la data de 30 iunie 2021, pe DN 67C – Transalpina, pe tronsonul kilometric 34+800 de metri – 59+800 de metri, între localităţile Rânca – Obârşia Lotrului, judeţele Gorj şi Vâlcea”, precizează sursa citată.

Potrivit acesteia, nu sunt autovehicule blocate, iar restricţia a fost semnalizată corespunzător.

Adauga un comentariu