Actualitate

Iarna ne lovește în forță! ANM a făcut anunțul

Publicat: 06 dec. 2019

ANM a făcut un anunț de ultimă oră și se pare că în săptămâna ce urmează vom avea parte de temperaturi din ce în ce mai scăzute și, mai mult de atât, mai multe județe din România vor fi sub cod galben de ninsori și ger.  ANM a făcut un anunț care vizează toți românii! Mai multe zone din țară vor fi aspru lovite de fenomene meteo periculoase, mai exact de ninsori puternice, viscol și ger! Mai mult, temperaturile continuă să scadă, iar iarna se instalează din ce în ce mai mult.

Potrivit datelor transmise de meteorologi, iarna se instalează mai mult de la o zi la alta. În regiunile montane, zăpada a căzut deja și este așteptată și în zonele submontane, în următoarea săptămână.

Când se instalează ninsorile, în România

Meteorologii anunță că perioada următoare va fi marcată de ninsori puternice, viscol și ger. Aceste fenomene meteo periculoase se vor înregistra îndeosebi în zonele montane și în cele din nordul țării. În sudul României și pe litoral, vremea va fi puțin mai călduroasă, iar temperaturile mai blânde. De Crăciun, meteorologii anunță că sunt slabe șanse de ninsoare, însă de Revelion, lucrurile se schimbă, iar mai multe județe din țară vor fi sub cod galben de ninsori abundente.

Prima zăpadă din această iarnă din Capitală a fost în prima zi a lunii decembrie. Cu toate acestea, ninsoarea nu a fost abundentă, așa că stratul de zăpadă nu s-a așezat.loading...

Adauga un comentariu