Cancan ultimă oră

Iasmina Halas s-a despărțit de iubitul său: Care este motivul care a dus la ruperea relației

Publicat: 21 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iasmina Halas s-a despărțit de iubitul său Care este motivul care a dus la ruperea relației
Iasmina Halas, frumoasa de la Puterea Dragostei a trecut recent printr-o despărțire

Iasmina Halas, frumoasa de la Puterea Dragostei, a trecut recent printr-o despărțire. Aceasta era împreuna cu Mihai Florea, iar cei doi s-au cunoscut pe platoul show-ului de televiziune.

Se spune că aceasta a participat la Puterea Dragostei pentru a trece peste durerea cauzată de relația sa tumultoasă cu fostul ei, Alin.

„Am ieșit dintr-o relație și vreau să trec peste aici, pentru că acasă nu aveam nicio șansă”, a declarat aceasta în cadrul unei emisiuni.

Astfel, l-a cunoscut pe Mihai cu care forma un cuplu foarte popular.

Blondina a mai fost căsătorită și cu fotbalistul Cristian Daminuță, însă relația dintre cei doi nu a mers.

iasmina halas si mihai florea
Se spune că aceasta a participat la Puterea Dragostei pentru a trece peste durerea cauzată de relația sa tumultoasă cu fostul ei

Iasmina Halas: Motivul despărțirii de Mihai Florea

Mihai Florea s-a supărat pe vedeta sexy pentru că în timpul unei călătorii în Timișoara, Iasmina a fost în vizită la fostul său iubit. Vedeta nu a putut nega deoarece Mihai avea dovezi: poze cu mașina Iasminei în fața casei lui Alin. Aceasta și-a scuzat fapta și a spus că motivul vizitei a fost pentru a-și recupera niște lucruri care îi aparțin.

Totuși, din cauza faptului că relația celor doi a fost una imprevizibilă și plină de suișuri și coborâșuri, Mihai Florea nu a crezut scuza Iasminei Halas.

Acest lucru a dus a despărțirea oficială a celor doi.

Fanii spun că relația dintre Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei a fost strict pentru emisiune, și că, de fapt, cei doi nu se înțelegeau foarte bine încă de la început.

mihai florea
Mihai Florea s-a supărat pe vedeta sexy pentru că în timpul unei călătorii în Timișoara, Iasmina a fost în vizită la fostul său iubit.

Planurile vedetei de viitor

Încă din tinerețe, Iasmina a pus căsătoria pe primul loc. Până acum, nu a avut prea mult noroc în dragoste, așa că aceasta și-a schimbat planurile. Vedeta a declarat că vrea să își continue studiile pentru a-și deschide propria afacere.

„M-am decis să-mi continui studiile. Eu mi-am terminat facultatea, doar că m-am căsătorit și am renunțat la master. Acum voi face management și integrări europene și voi mai face ceva pe lângă, dar nu vă pot spune. Cred că este cea mai bună decizie. Nu am motiv pentru care m-am lăsat de studii. M-am căsătorit, am terminat facultatea și am mai tras de timp […] Cu cât trăgeam mai mult de timp, amânam mai mult și tot aici ajungeam, nu aveam cum să nu-l fac. Aș vrea să-mi deschid propria mea afacere. Nu un restaurant ca părinții mei, altceva. Indiferent ce voi face în viitor, consider că nu strică să-mi termin școala”, a declarat Iasmina în cadrul unui interviu.

selfie iasmina halas
Încă din tinerețe, Iasmina a pus căsătoria pe primul loc

Într-adevăr, vedeta a recunoscut că are și alte motive pentru care vrea să se reapuce de studii. Aceasta spune că mereu a fost judecată după aparențe, iar acum vrea să dovedească că nu este numai atrăgătoare, dar și inteligentă.

„Întotdeuana am fost judecată după ambalaj și după ce m-au cunoscut au avut altă părere. Nu m-a interesat să demonstrez nimănui ce am eu în cap, oamenii oricum te judecă și cu studii și fără. În trecut, da, m-au afectat, foarte tare. Chiar și prima dată când am apărut public și se tot scriau chestii despre mine, părinții mei mă întrebau de ce nu se scrie și faptul că am învățat bine și etc. Probabil asta nu interesează pe nimeni”, a declarat vedeta în cadrul aceleași emisiuni.

Iasmina Halas este o tânără ambițioasă care este în stare să ne arate că pentru ea nu contează numai înfățișarea, ci și inteligența.

iasmina halas
Aceasta spune că mereu a fost judecată după aparențe, iar acum vrea să dovedească că nu este numai atrăgătoare, dar și inteligentă.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu