Local

Iașul se sufocă, Mihai Chirica pune poze cu pisici și floricele! Atât de mult îi pasă edilului de alegători – FOTO, VIDEO

Publicat: 14 feb. 2024
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Iașul se sufocă Mihai Chirica pune poze cu pisici și floricele Atât de mult îi pasă edilului de alegători - FOTO VIDEO
Mihai Chirica postează imagini cu pisici și floricele

Mihai Chirica, primarul Iașului nu ratează nicio ocazie să se umple de ridicol. Într-o perioadă în care municipiul se află aproape în colaps, facem referire la mijloacele de transport în comun lipite cu bandă izolieră, poluare, străzile pline de gropi, traficul horror, Mihai Chirica a anunțat… primăvara.

Poate e mai bine că PNL-istul Mihai Chirica anunță primăvara pentru că de iarnă și de capacitatea municipalității să intervină în situații de urgență, cetățenii s-au lămurit.

Mihai Chirica pune poze cu flori și pisici! Internauții l-au sancționat

Mihai Chirica s-a umplut din nou de ridicol după ce a publicat mai multe poze cu ghiocei și cu pisici spunân că ”Chiar dacă iarna nu se dă plecată, primăvara vine ușor, ușor peste ea!”. Oricât de mult am admira talentul de poet necunoscut al edilului, nu prea ne vine să-l lăudăm în contextul în care orașul Iași este sufocat de trafic, de poluare, de lipsa parcărilor. Iașul este guvernat de haos, iar ieșenii pur și simplu nu mai suportă această bătaie de joc. Internauții l-au sancționat din nou pe edil atrăgându-i atenția asupra urgențelor cu care se confruntă Iașul, asupra faptului că podul din Alexandru cade peste oameni, asupra faptului că primăvara – topirea zăpezii a venit la pachet cu gropile din astfalt etc. :

”Chiar dacă iarna nu se da plecată,gropile se adâncesc ușor,ușor peste asfaltul cumpărat de pe Wish”
”Vine cu cheltuieli ,cu prețuri mărite”
Vestitorii primăverii în Iaşiul lui Chirica sunt craterele din asfalt” sunt de părere internauții.

Nu este prima oară când postările lui Mihai Chirica atrag furia internauților. Cel mai bun exemplu este momentul în care ninsoarea a paralizat tot Iașul, oameni stând în frig/viscol ore întregi, iar la câteva zile edilul a publicat mai multe poze cu copii la săniuș spunând că ”Partea frumoasă a iernii…❄️⛷️🛷Sute de iubitori ai iernii vin la pârtia din Sărărie – Șorogari atât ziua, cât și după căderea serii. Bucuria copiilor este de neprețuit! 😊”

 

Postarea a stârnit reacția furioasă a internauților care i-au cerut și demisia. Desigur, Mihai Chirica nu își va depune mandatul vreodată.

Iașul bate pasul pe loc! Nu avem nici sală polivalentă nici stadion

Parcă Iașul se află sub un blestem cu o asemenea administrație care nu face nimic pentru ieșeni. În atâția ani, unul dintre cele mai mari orașe din România nu și-a putut permite să construiască o sală polivalentă sau un nou stadion. Nu avem parcări suficiente, avem zone cu drumuri de pământ, iar traficul zilnic este un coșmar.

Când vorbim despre mijloacele de transport în comun, situația este de-a dreptul penală. În articolele precedente jurnaliștii BZI.RO au publicat poze cu tramvaie care sunt legate cu sârmă sau cu bandă izolieră, punând în fiecare moment al zilei viața călătorilor în pericol.

Poate în 2024 locuitorii din Iași au ajuns la capătul răbdării cu practicile lui Mihai Chirica alături de PNL, și cu PSD-ul reprezentat de Bogdan Balanișcu în frunte. Ar trebui să fie momentul în care românii se deșteaptă și votează o alternativă sănătoasă, o alternativă care să pună pe primul loc interesul ieșenilor, interesul poporului. Până atunci trebuie să ne mulțumim cu Mihai Chirica ce postează imagini cu pisici și floricele.

 

Comentarii
  • la gara e plin de tonete de fast food, odata cu ele si boschetari. pe copou la fel, tonete pe trotuar la un loc cu piste si biciclisti care te suna pe trotuar.
    Ati distrus orasul asta. nu mai zic daca mergi prin tatarasi, piata pe trotuare in 2024.

  • Si cu ce ati vrea sa se mai laude ? Cand nu faci mare branza, cu ce se te lauzi ? Cu nimicuri, logic.
    Lasati-l asa. Omul este pierdut in propria sa lume minunata. Apropo, cand auzim de o noua vila ?

  • Ghioceii au răsărit în gropile din asfalt…du-te la Cafeneaua Piața Urinii și lasă-ne…ești un șpăgar și un incompetent…

  • @ bucuresteanu’
    Bai desteptule, cu tonetele, cand le-a luat din tot orasul si le-a mutat, erai la miting in strada, nu?
    Sunt oameni care traiesc de azi pe maine din vandutul ala de un capac de tigaie. Fix de aia nu mai incapi tu.

  • Numai prin vot putem rezolva ceva.
    Deci HAI la VOT și votați pt binele dv și al celor din Iași, nu pt un litru de ulei, zahar s au făină. Votați responsabil, e singura șansă!

Adauga un comentariu