Actualitate

Iașul, zguduit la început de an de o crimă înfiorătoare! Mister total în jurul cadavrului unei femei găsite dezbrăcate de la brâu în jos

Publicat: 04 ian. 2020

Descoperire macabră în zona Dacia. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost găsită moartă cu mai multe lovituri în zona feței și parțial dezbrăcată. Întreaga poveste este dubioasă, iar asupra victimei nu au fost găsite documente. Ieri, polițiștii nu au reușit să o identifice pe femeie. Anchetatorii cred că aceasta a fost violată și mai apoi omorâtă. Ancheta este în plină desfășurare și se caută autorul

Început de an trist la Iași. Cadavrul unei femei a fost găsit dezbrăcat și abandonat pe un câmp din capăt Dacia. Ieri s-a dat alarma printre polițiștii din Iași. Un apel la numărul unic de urgențe 112 efectuat la ora 11:21 avea să anunțe că pe un câmp a fost găsit cadavrul unei femei. Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului și au făcut cercetări. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o femeie cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani. Pe trupul femeii, în zona feței, au fost găsite semne de violență. Vânătăile din zona feței ar fi putut apărea în urma unor lovituri repetate. Mai mult decât atât, cadavrul era dezbrăcat de la brâu în jos. Toate aceste detalii duc spre un viol urmat de crimă, însă este prematur de tras concluzii.

Cum a ajuns cadavrul pe câmp

Oamenii legii au deschis un dosar penal și fac verificări în acest caz. Ei trebuie să afle când s-a petrecut incidentul macabru și cine este autorul. Femeia a cărei identitate nu a fost stabilită până vineri seara nu părea să fie un om al străzii, cu toate că hainele sale erau murdare. Având în vedere petele de noroi de pe haine, s-ar putea vorbi într-un fel sau altul de o potențială luptă între victimă și agresor. Prea multe indicii nu au fost însă descoperite ieri. S-a luat în calcul violul urmat de crimă, pentru că femeia era dezbrăcată, iar surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta ar fi avut urme de sânge în zona genitală. Zona în care a fost găsit cadavrul este destul de inaccesibilă, semn că sunt puține șanse ca trupul neînsuflețit să fi fost abandonat acolo.

S-a folosit câinele polițist

Anchetatorii au apelat la ajutorul unui câine polițist pentru a da de urma autorului. Câinele a indicat faptul că autorul ar fi putut pleca pe câmp spre Dacia. Urmează ca mai multe imagini de pe camerele de supraveghere din zonă să fie vizionate. Pe de altă parte, cadavrul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie, urmând ca în scurt timp să fie stabilită cauza decesului. Polițiștii au discutat ieri cu mai multe persoane care locuiesc în zonă, însă nimeni nu a oferit indicii. În zona Cicoarei nu a fost semnalată dispariția niciunei femei. Cazul este destul de complicat. Nu există martori și nici prea multe indicii care să ducă spre autor. Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia nu a decedat cu foarte mult timp înainte să fie găsită. Moartea ei ar putea data cu maximum 48 de ore înainte. Reporterii BZI vă vor ține la curent cu întreaga anchetă din acest caz. De precizat este faptul că la cercetări au participat polițiști din cadrul mai multor structuri subordonate IPJ Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu