Cultural

Iată cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a făcut-o, în Londra. Suma este una considerabilă

Publicat: 14 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a făcut-o în Londra. Suma este una considerabilă
După ce a ajuns la America Express, alături de fratele ei, a atras și mai mult atenția și lumea se întreba cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a făcut-o, în Londra

Odată cu participarea la America Express, lumea are tot mai multe curiozități despre Alexia Eram, printre care și cât a costat facultatea pe care a făcut-o, în Londra. Alexia a urmat cursurile unei universități prestigioase din Marea Britanie și a absolvit în vara anului 2022.

Ea și-a desfășurat studiile la „University For the Creative Arts” din Londra, specializându-se în Marketing, Publicitate și Relații Publice. La ceremonia de absolvire, părinții și fratele ei au călătorit în Londra pentru a o susține.

„Vă mulțumesc pentru educația pe care mi-ați oferit-o și pentru că ați fost mereu alături de mine. Am reușit! Sunt absolventă!”, scria creatoarea de conținut la acea vreme.

Iată cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a făcut-o, în Londra

Având în vedere că este vorba despre o universitate de renume, așa cum este normal, taxele au fost destul de mari. Potrivit informațiilor de pe cancan.ro, suma anuală pe care un student o plătește ca taxă se ridică la 15.000 de lire sterline.

„Dragă Alexia Eram suntem foarte mândri de tine și îți dorim o viață plină de fericire, în care cei de lângă tine să te prețuiască mereu la adevărata ta valoare și pe măsura sufletului tău, atât de bun”, i-a transmis Andreea Esca, la acea vreme.

De ce au studiat Alexia și Aris în străinătate

Atât Alexia, cât și Aris au crescut sub lumina reflectoarelor, în special grație celebrității mamei lor, apreciata prezentatoare Andreea Esca. Cu toate acestea, există și aspecte mai puțin cunoscute despre viața celor doi, despre care au vorbit în detaliu. Alexia și Aris Eram au fost invitați în podcastul Badassmom al Giuliei Anghelescu și au discutat deschis despre unele momente surprinzătoare din viața lor și au explicat motivele pentru care au ales să urmeze studii universitare în străinătate.

„Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură”, a spus Aris, care studiază la o facultate din Barcelona.

Acum ceva vreme Alexia povestea faptul că ei îi era mult mai frică să părăsească țara decât lui Aris.

„Am ales Londra pentru că era o facultate foarte bună de modă acolo. La mine nu erau încă obișnuiți (n.red. părinții, cu ideea că pleacă din țară) și cred că le-a fost puțin mai greu, pentru că eram primul copil care pleca de acasă. Dacă făceam Medicină sau Politehnică, facultățile bune de aici, nu aveau nicio problemă să rămânem în țară. Dar eu voiam să fac modă și e doar UNARTE, care e mai mult pe practică și eu voiam să fac un fel de management în modă. Și Aris la fel, de business, și e doar ASE-ul”, a explicat Alexia.

După ce a ajuns la America Express, alături de fratele ei, a atras și mai mult atenția și lumea se întreba cât a costat facultatea pe care Alexia Eram a făcut-o, în Londra.

Adauga un comentariu