Cultural

Iată ce avere are Rona Hartner. Artista a pierdut aproape tot după divorț

Publicat: 23 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iată ce avere are Rona Hartner. Artista a pierdut aproape tot după divorț
Rona Hartner a rămas fară avere în urma divorțului prin care a trecut, iar acum se zbate între viață și moarte

După ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă, Rona Hartner a rămas și fară avere în urma divorțului prin care a trecut. Artista se află în pragul sfârșitului vieții, conform dezvăluirilor făcute chiar de sora sa pe Facebook. De-a lungul ultimilor ani, artista a trecut prin multe încercări.

După ce a crezut că a găsit dragostea vieții, a urmat un divorț rapid și a rămas și fără ce avea. Ulterior, i s-a pus diagnosticul unei boli teribile care, se pare, a avut un impact devastator asupra ei.

Iată ce avere are Rona Hartner

După divorțul de Herve Camilleri, Rona Hartner a suferit pierderi semnificative din punct de vedere material. Cei doi au avut o relație timp de trei ani, dar s-au despărțit la scurt timp după căsătorie. Partajul a avut un cost mare pentru actriță, care a cedat aproape totul fostului partener. Ulterior, a fost diagnosticată cu cancer de colon, o boală care a afectat-o profund. A urmat un tratament, după care a declarat că s-a recuperat aproape în totalitate și chiar și-a anunțat fanii că revine pe scenă.

În ceea ce privește împărțirea bunurilor, artista ar fi preferat ca despărțirea de Herve să fie una pașnică, dar situația s-a desfășurat în modul opus. Potrivit declarațiilor artistei, ea a hotărât să păstreze casa de pe Coasta de Azur, dar să ofere fostului soț tot ceea ce acesta dorea.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner în 2021.

Din perspectiva financiară, artista a recunoscut recent că dispune de o sumă de bani „de rezervă”, însă aceasta ar fi trebuit să fie folosită în alte scopuri, nu ca suport în caz de boală.

„Ca orice om deștept care nu se rupe în figuri, am niște bănuți de rezervă, normal, logic! Vorba aceea, am bani să trăiesc.Banii pe care eu îi strânsesem pentru un proiect muzical, acum o să îi cheltuiesc pentru a mă întreține. Mă deranjează acest lucru. Eu, în general, nu sunt disperată după shopping, nu sunt disperată după fițe și figuri, așa că nu mă las niciodată fără bani”, declara artista.

Rona Hartner se află în stare critică

Anunțul dureros a fost făcut de sora Ronei Hartner printr-o postare pe Facebook, chiar pe pagina oficială a actriței.

”Buna seara la toata lumea,

Sunt Rinda sora Ronei. Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimele clipe.

Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei.  Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora Ronei Hartner.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți apropiații și fanii Ronei, aceștia au transmis că se roagă pentru ea: „Oh, Doamne, te rugăm ai grijă de ea! Te iubim, Rona și ne rugăm pentru tine.”, „Putere multă familiei, Rona unde te duci nu mai e durere doar dragoste și zâmbete. Inalt o rugaciune pentru tine și familia ta!”, „Of, Doamne, Doamne! Nu se poate! Rona, curaj, esti o luptatoare.”

Rona Hartner a rămas fară avere în urma divorțului prin care a trecut, iar acum se zbate între viață și moarte.

Adauga un comentariu