Local

Iată cine este individul după care se răscoleşte tot Iaşul. Şi-a măcelărit iubita în mijlocul străzii – EXCLUSIV/ GALERIE FOTO/ VIDEO/ UPDATE: Bărbatul a fost prins

Publicat: 22 iul. 2021
Bărbatul care și-a măcelărit iubita, într-o mașină din satul Horlești, se numește, potrivit unor surse apropiate anchetei, Sitaru Ionel Bogdan.

Bărbatul care și-a măcelărit iubita, într-o mașină din satul Horlești, se numește, potrivit unor surse apropiate anchetei, Sitaru Ionel Bogdan. Acesta este căutat de toată Poliția din Iași, dar și de Poliția de frontieră cu termoviziunea. În sprijinul acestora a venit și Serviciul pentru Acțiuni Speciale Botoșani.

UPDATE: Bărbatul a fost prins în trafic la Popricani.

Bărbatul este căutat pentru tentativă de omor.

Până în acest moment, Poliția nu a oferit informații cu privire la acest caz.

Joi, 22 iulie, în satul Horlești, din comuna Rediu, județul Iași, o femeie a fost tăiată pe față și pe corp. Aceasta se află în stare foarte gravă, fiind în șoc hemoragic. Prezintă multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, cu eviscerație de intestine. A intrat în operație, iar medicii ieșeni se luptă să o salveze.

Autorul a fugit de la locul faptei, iar multe echipaje de Poliție au plecat în căutarea acestuia, inclusiv mascații.

Nu este pentru prima oară când bărbatul are probleme cu legea.

Scandal pe străzile din Iași în urmă cu aproximativ un an

Totul avea să înceapă pe 6 septembrie 2020, în jurul orei 3:00, în cartierul Tătărași. Polițiștii de la Secția IV au observat un autoturism care staționa, având luminile de avarie aprinse. Oamenii legii au mers la șofer să vadă dacă are vreo problemă. Din acel moment lucrurile au scăpat de sub control. Polițiștii au observat că tânărul părea să fie sub influența alcoolului. Atunci, oamenii legii au încercat să-i scoată cheile din contact pentru a nu produce vreun accident în trafic. Nu au reușit, iar tânărul a demarat în trombă.

Imediat, oamenii legii au dat alarma și au anunțat toate patrulele. Kilometri întregi au gonit mai multe echipaje după tânărul teribilist. Din cauză că acesta nu a vrut în niciun fel să oprească, polițiștii au început să tragă cu arma din dotare. Zeci de focuri de armă au fost trase. Atât polițiștii, cât și jandarmii au tras cu pistoalele din dotare, iar, într-un final, tânărul a fost oprit. Din cauza vitezei și din cauza avariilor suferite de autoturism, tânărul a pierdut controlul și s-a izbit de un stâlp. Povestea nu s-a terminat însă aici. A coborât din mașina avariată și a luat-o la fugă. Ulterior, el a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Șoferul după care s-au tras aproape 40 de focuri de armă era „curat”. Reporterii BZI au urmărit ancheta făcută în cazul tânărului care a fugit prin tot orașul de poliție. Inițial, toată lumea credea că acesta a încercat să scape de poliție pentru că avea ceva de ascuns. Nu a fost însă așa. Acesta avea toate actele în regulă și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totuși, pentru că a avut un comportament ciudat, oamenii legii au decis să-l ducă la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. Mai precis, anchetatorii au vrut să afle dacă tânărul se afla sub influența stupefiantelor.

Nu s-a găsit nicio urmă de drog în probele biologice recoltate

Probele biologice au fost recoltate, iar ulterior acestea au fost analizate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu se afla sub influența stupefiantelor. Specialiștii nu au găsit în probele recoltate nici urmă de drog. Rămâne însă o întrebare. De ce a fugit cu poliția pe urme, punând viața sa și a oamenilor legii în pericol?

Din cauza unui atac de panică a reacționat așa șoferul?

Surse ale reporterilor BZI au precizat că Ionel Bogdan Sitaru are ceva probleme sentimentale. Medicii care îl supraveghează au precizat că acesta face des atacuri de panică. Și în seara respectivă tânărul ar fi făcut un atac de panică și de aceea ar fi reacționat așa. Cei care au discutat cu el au precizat că în trecut bărbatul ar fi trecut printr-un divorț, iar asta l-ar fi afectat enorm. Specialiștii urmează să stabilească dacă Ionel Bogdan Sitaru are sau nu vreo problemă psihică. Până în acest moment, singura infracțiune pentru care ar putea fi anchetat tânărul ar putea fi cea de ultraj.
Adauga un comentariu