Actualitate

Iată cine sunt cele două femei, acuzate că au ucis-o pe Sabina, tânăra incendiată într-o valiză în județul Giurgiu

Publicat: 18 nov. 2020
Femeile acuzate de uciderea Sabinei

Samira Constantin, Elena Constantin şi Alexandru Dinu, cei trei suspecţi în cazul crimei de la Ghimpaţi, acolo unde Sabina, o tânăra de 32 de ani a fost omorâtă, băgată într-o valiză şi apoi incendiată pe câmp, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

La audieri, dar şi în faţa instanţei, cele două surori, Samira şi Elena, au recunoscut parţial că au participat la oribila crimă, dar şi că au transportat cadavrul Sabinei într-o valiză, cu maşina Samirei, ea fiind singura care are permis de conducere.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, cauza morţii în cazul Sabinei a fost şoc traumatic şi hemoragic, ceea ce înseamnă că tânăra de 32 de ani a fost bătută fără milă de cei trei suspecţi.

Astăzi, aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de omor calificat şi profanare de cadavre, toţi trei fiind arestaţi preventiv.

Mai mult, reporterii Antena 3 au descoperit că totul s-a petrecut într-o locuinţă din cartierul Ferentari din Bucureşti, iar mai apoi, criminalii au dus-o pe Sabina pe câmp, la Ghimpaţi, şi i-au dat foc.

Samira şi Elena Constantin, cele două surori acuzate că au omorât-o pe Sabina

Cele două surori au fost prinse după ce anchetatorii au identificat maşina Samirei, respectiv maşina cu care Sabina a fost transportată în valiză şi apoi incendiată cu benzină pe marginea drumului, în apropiere de Ghimpaţi.

„Ca urmare a vizionării şi analizării minuţioase a înregistrărilor camerelor de supraveghere, coroborat cu declaraţiile martorilor audiaţi în cauză şi alte probe administrate, a fost identificat autoturismul cu care a fost transportat geamantanul în care se afla corpul victimei.

La data de 17.11.2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale şi I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în vederea identificării locului în care a decedat victima şi completării probatoriului. Cu această ocazie a fost ridicat autoturismul mai sus menţionat.

S-a stabilit că victima practica prostituţia, locuia împreună cu autorii, iar mobilul faptei de omor a constat în neînţelegeri intervenite între aceştia în interiorul locuinţei.

Au fost audiate în cauză mai multe persoane, iar faţă de trei dintre acestea s-a dispus continuarea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor calificat şi profanare de cadavre. A fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore față de acestea, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Motivul pentru care Sabina a fost omorâtă în bătaie şi incendiată de cele două surori în Ferentari

Potrivit anchetatorilor, totul ar fi pornit de la bani şi de la faptul că Sabina nu mai voia să le „asculte” pe cele două surori.

Cel mai probabil, tânăra refuzase să se mai prostitueze pentru cele două surori, motiv pentru care a fost bătută fără milă. Iniţial, în faţa anchetatorilor, cele două surori, dar şi complicele lor, Alexandru Dinu, au explicat că Sabina s-ar fi otrăvit cu insecticid în timp ce se afla în casa lor şi au încercat să o ajute, însă fără succes.

Pentru a nu fi apoi acuzate de crimă, cele două ar fi încercat să scape de cadavru.

Totuşi, după câteva ore de audieri, atât surorile Samira şi Elena Constantin, cât şi Alexandru Dinu, au început să recunoască ce s-a întâmplat în noaptea în care a ucis-o pe Sabina, dar şi cum au procedat apoi pentru a scăpa de cadavrul tinerei.

Comentarii
 • executie,nu se mai poate,niau distrus tara tigani dupa revlutie au fost lasti de cpul lor au furat tot din industria tari ,acuma domnilor a inceput sa omoare oamni acestei tari ,va rog sa executati prin inpuscare sau prin spinzurare ,sa dam dovada de o tara ferma si hotarita.

 • Ciori jegoase, inadaptabili social, vor sa aibe drepturi.Astia ar trebui executați public, arși pe rug.Fura și omoară după bunul plac, ca la pușcărie trăiesc ca boierii, au drepturi, asa zice UE.Traiesc bine pe spinarea noastră, a cetățenilor cinstiti. Ar trebui ca toți infractorii sa fie scoși din tara și trimiși la ăștia de ne obliga sa ii întreținem bine la pușcărie și sa vedem dacă mai susțin drepturile infractorilor când or sa aibă de a face cu ei.

 • Inchisoare oe viata!
  Fara drept de reducere a pedepsei si pusi la munca in inchisoare,sa -si plateasca intretinerea.
  De asemenea sa plateasca daunele materiale,sa plateasca cheltuielile facute de Statul Roman pt ancheta.
  Averea lor trebuie confiscata!

 • NU închisoare pe viață ! România să nu mai cheltuie banii publici cu asemenea SPECIMENE.
  Să li se aplice exact tratamentul pe care cei 3 criminali l-au aplicat Sabinei.
  3 geamantane se mai găsesc pentru ei

Adauga un comentariu