Prima pagină » Cultural » Iată cum arată mama lui Răzvan Fodor. „Irina și soacra ei”

Iată cum arată mama lui Răzvan Fodor. „Irina și soacra ei”

20 mai 2024, 13:10,
BZI.ro, în Cultural

De curând, Răzvan Fodor a postat mai multe imagini emoționante în care apare mama lui alături de Irina.

Deși se bucură de o popularitate imensă de peste două decenii, Răzvan Fodor a reușit să mențină o oarecare doză de mister în jurul vieții sale private. Chiar dacă atât el, cât și soția sa preferă discreția, fanii pot totuși zări ocazional mici fragmente din viața lor de familie pe platformele online.

Recent, Răzvan Fodor a reușit să surprindă un moment emoționant din viața sa personală, imortalizând-o pe soția sa Irina alături de mama lui. Imaginea a stârnit numeroase reacții pozitive din partea fanilor, care au apreciat sinceritatea și sensibilitatea momentului.

Irina Fodor a fost surprinsă în fotografii alături de soacra ei

Irina Fodor s-a întors de curând de la filmările Asia Express și după aproape două luni petrecute separat, Răzvan și soția sa doresc să recupereze timpul pierdut. În ultima vreme, cei doi soți petrec mult timp împreună, se întâlnesc cu prietenii și recent au avut o vizită specială. Mama lui Răzvan Fodor a vizitat locuința lor și au petrecut mult timp rememorând amintiri. Emoționat, el a profitat de ocazie pentru a le fotografia pe cele două persoane foarte importante din viața sa.

Din poze, se poate vedea că Irina Fodor și mama soțului ei au o relație foarte apropiată, iar prezentatorul a subliniat că petrec timp împreună de câteva ore povestindu-și.

„Irina și soacra ei. De două ore povestesc așa cum le vedeți acum…
Eu ce să mai zic? Că îmi crește inima de bucurie? Nu vă mai zic, că vă dați seama și fără explicații. Într-o seară o să vi-o arăt și pe soacră-mea. Tot ce pot să vă spun e că râde la toate glumele mele, deși nu-s toate bune. …Cum să nu fii fericit?😎”, a scris Răzvan Fodor în descierea fotografiilor în care apare mama lui alături de Irina Fodor.

Care este relația dintre Răzvan Fodor și mama lui

Rămas orfan de tată la 14 ani, Răzvan Fodor a fost crescut de mama sa. Recent, într-un interviu, prezentatorul a mărturisit că o prețuiește enorm pe mama sa, deși nu i-a urmat mereu sfaturile.

„Pe maică-mea am respectat-o foarte mult, dar nu prea am ascultat-o. Mereu am crezut că știu mai bine și cumva mi s-a demonstrat că iau deciziile corecte în viață. Eu am rămas fără tata la 14 ani.

De multe ori am avut îndoieli. În viața asta de „persoane fizice la televizor’ nu e tot timpul roz. Atâta timp cât nu prea ești pornit să faci compromisuri, automat vin și niște momente destul de lungi în care poți să ai probleme.

Atunci când îți pui o poleială ești deja un caz pierdut. Cineva se va prinde că nu ești așa și e greu să stai toată ziua cu masca aia pe față”, a mărturisit Răzvan Fodor pentru catine.ro.

Mama lui Răzvan Fodor are o relație foarte apropiată cu nora ei, iar ca drept dovadă stau fotografiile în care au fost surprinse cele două.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *