Local

Iată cum va fi vremea în zilele următoare în Iași. Anunțul meteorologilor pentru a doua jumătate a lunii martie

Publicat: 16 mart. 2020

Astăzi, la Iași vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de până în 10 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Cerul va fi senin și seara, în timp ce șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.
Marți, 17 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi ceva mai ridicate față de zilele precedente.

Temperatura aerului va crește ușor spre mijlocul săptămânii. Astfel, miercuri, 18 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 2 grade Celsius și o maximă de 13 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute.

Averse la finalul săptămânii

Joi, 19 martie, în Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 6 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult însorit, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Temperatura aerului va varia spre finalul săptămânii. Astfel, vineri, 20 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 7 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, vântul va sufla slab, iar șansele de precipitații vor fi destul de scăzute. Spre seară însă pot apărea averse izolate.
Sâmbătă, 21 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de 4 grade Celsius și o maximă de 16 grade Celsius. Pot apărea averse, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat. Și spre seară pot apărea averse.

Duminică, 22 martie, la Iași se vor înregistra valori cuprinse între o minimă de minus 2 grade Celsius și o maximă de 7 grade Celsius. Cerul va fi acoperit, vântul va sufla slab până la moderat, iar șansele de precipitații vor fi destul de ridicate.

Adauga un comentariu