Celebritati

Iata de ce a slabit Cosmin Cernat atat de mult! Fostul comentator de la TVR explica ce s-a intamplat cu el

Publicat: 03 iul. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cosmin Cernat (40 de ani) a ajuns piele si os, in doi ani. Desi multi se crucesc cand il vad, caci il banuiesc ca s-ar fi pricopsit cu vreo boala fatala, fosta vedeta TVR sustine ca se simte bine in pielea lui si ca, dimpotriva, este sanatos tun.
Cosmin Cernat e cu totul alt om, de cand a renuntat la marea lui dragoste, televiziunea. Duce o viata cumpatata, cu dieta si mult sport. ”N-am slabit atat de mult, in jur de 12 kilograme, am vrut sa ajung la greutatea pe care o aveam cand faceam baschet. Nu am probleme cu sanatatea, multumesc lui Dumnezeu! Acum continui antrenamentele pentru tonus si definire musculara, merg la sala cate 90 de minute, de sase ori pe saptamana. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forta, de mobilitate, de refacere”, a spus Cosmin Cernat pentru click.ro.
Dar toate meritele noului sau look i se datoreaza sotiei sale, Madalina, profesoara de fitness. ”Nu poti avea rezultate bune fara un profesor personal, iar eu avand unul acasa, pe sotia mea, m-am gandit sa-l folosesc. Oricum, sunt foarte multumit de noua mea imagine, Madalina imi spune ca arat ca un actor de la Hollywood. M-am lasat si de fumat, de doi ani, mai pufai cate o tigara de foi, la evenimente”, o lauda el pe frumoasa blonda cu care s-a casatorit in 2011.
Cu ce se mai ocupa Cosmin Cernat? ”Particip la semi-marton (21 de kilometri). In timpul concursurilor exclud din alimentatie carnea si ma axez pe fructe si legume. Duminica trecuta am alergat 10 kilometri in 55 de minute, un record personal”, ne-a mai povestit fostul comentator sportiv al postului national. Apoi, impreuna cu sotia si cu un prieten, Calin Novacescu, vor lansa un concept de antrenamente inteligente, in colaborare cu Agentia Nationala Anti Doping.
Au format un cuplu mai bine de noua ani, dar in 2009 Monica Iagar si Cosmin Cernat si-au spus ”Adio!” Motivul? El s-a indragostit de Madalina, cu care de altfel s-a si casatorit, doi ani mai tarziu. Fetitele cuplului, Ayana Maria  (12 ani) si Maya (6 ani), se bucura insa si de dragostea, si de atenția tatalui lor , care le plimba in vacanțe si le viziteaza des.
Monica si Cosmin au ramas in relații amicale, de dragul celor doi copii, fostul comentator sportiv fiind la zi cu plata pensiei alimentare. Cernat nu a ramas somer, dupa demisia din TVR. El este director de Marketing la Federația Romana de Lupte, dar se ocupa si de prezentarea si de organizarea evenimentelor  si de consultanța pe comunicare.
Fosta sportiva Monica Iagar (42 de ani), multipla campioana la saritura in inalțime, cu un record personal de 2,02 m, nu a stat sa planga in perna, dupa desparțirea de Cosmin Cernat. Ea a avut o relație de un an cu omul de afaceri Sorin Marcus, de care s-a desparțit in 2013.
Cei doi si-au dorit sa-si intemeieze o familie, insa, pana si ei au marturisit public ca relația lor n-a mai continuat din cauza certurilor dese. S-au desparțit, iar el s-a consolat cu o alta vedeta, Florentina Opris , fosta vedeta Prima TV. Monica  iubeste insa din nou, din decembrie ea afisandu-se la brațul lui Cristi Neacsu, un barbat bun de pus la rana, caci le indrageste si fiicele iubitei sale. 
Adauga un comentariu