Local

Iată imagini cu momentul accidentului în care a fost implicat o maşină a poliţiei – FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 07 dec. 2020
Accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției aflată în misiune
Accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției aflată în misiune

Noi imagini de pe camerele de supraveghere fac lumina în cazul accidentului petrecut în cursul serii de 6 decembrie 2020.

Pe imagini se poate vedea faptul că maşina poliţiei se afla în misiune având semnalele luminoase aprinse.

Accident rutier în zona Cotnari din municipiul Iași

Accidentul a avut loc în zona Cotnari din municipiul Iași. În accidentul rutier au fost implicate o autospecială a Poliției dar și un autoturism. După impactul dintre cele doua autoturisme, unul dintre autovehicule a intrat într-un tramvai CTP.

Autospeciala de poliție se deplasa spre IML. Aceștia transportau un șofer depistat cu alcoolemie. În urma accidentului bărbatul a acuzat dureri la picior și a fost dus la spital pentru acordarea îngrijirilo necesare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă.

Comentarii
  • Daca Passat-ul negru civil avea geamurile din fata cu folie neagra de opacitate 5% cum putea sa vada masina politiei? Circula foarte multi in Iasi cu folie complet neagra pe geamurile fata!

  • Politia, pompierii sau salvarea SUNT OBLIGATI sa reduca viteza pana la evitarea unui accident. Nu trecu tu VIDA ca ai girofar, asa si ce????
    #politia sa respecte legile…. Se ASIGURA PANA LA EVITAREA ACCIDENTULUI, mai ales ca celalalt avea verde!!!
    Trebuie sa fim mai putini Romani si sa evitam accidentele. Ce de ai girofate piti omora oameni

  • A fost o chestiune de timp pana ce Vedetele de pe Duster uri sa faca o nefacuta. Toata ziua si toata noaptea cu rampele aprinse. Nu e de ras. Dar faceti voi cei cu decizia la ei la politie ceva cursuri de legislatie rutiera, condus preventiv si defensiv.

  • Gabori bașiți și figuranți angajați cu buletinul ca la Flanco ,care era Urgența ? De fapt când dormi în mașina sau în birou 8 ore și te scoate un bețiv din amorțeală este misiune imposibilă cu grad de risc maxim ,trebuia să ia si antimergator și încă două mașini escortă să nu evadeze bețivul .

Adauga un comentariu