Local

Iată înregistrarea cu momentul în care ieșeanul sună la Nașul TV ca să anunțe că și-a omorât mama – VIDEO

Publicat: 02 apr. 2021

În cursul zilei de ieri, 1 aprilie 2021, un ieșean a sunat la postul de televiziune Nașul TV pentru a anunţa faptul că și-a omorât mama. Prezentatoarea televiziunii a rămas șocată de informaţia primită şi a sunat de urgentă la 112 pentru a anunța crima.

De altfel, în acelaşi timp cu apelul la 112, bărbatul se afla pe linia telefonică spunând că nu se va sinucide.

Iată înregistrarea cu bărbatul care a sunat la 112 să mărturisească oribila crimă

În cursul zilei de ieri avea să se întâmple un eveniment şocant în direct la un post de televiziune. Un bărbat cu probleme psihice şi cu numeroase internări la Socola şi la Spitalul Grajduri din Iași a sunat în direct să-şi mărturisească crima. Redam conversaţia purtată de bărbat cu prezentatoarea TV:

Atenţie, urmează declaraţii şi informaţii şocante făcute de bărbat la Nașul TV

Bărbat: Sunt apostol Marcu, capitol 13. Acum am citit că părinţii la vremurile de pe urmă vor omorâ copii, iar copiii la rândul lor se vor răzvrăti şi se vor, vor… Nu ştiu dacă ştiţi cartea asta.

Reporter: Acum, mama dumneavoastră.. sunteți sigur că ați omorât-o?

Bărbat: Sunt sigur că am omorât-o. I-am băgat cuţitul în gât, ea venind cu cuţitul la mine, eu să mă apăr. Eu sunt singur la părinţi, tatăl meu a decedat acum 20 de ani şi am rămas cu mama. Cu multe internări la socola, am fost căsătorit şi divorţat şi am căzut într-o depresie puternică.

Reporter: Spuneţi-mi unde locuiţi. Eventual să sun pe cineva şi să nu faceţi niciun lucru, să nu vă sinucideţi

Bărbat: Nu, nu, asta e ultimul lucru, ultima cale

Reporter. Cum vă numiți, unde stați?

Bărbat: Mă numesc Amarandei Daniel. Eu am lucrat la E.ON gaz. Am 38 de ani. Mama are 69 de ani. Suntem pe 1 aprilie şi nu e nicio păcăleală. Mama s-a născut pe 1 aprilie 1952 şi acum o văd moartă. Locuiesc în Iași, Manta Roșie (…). Este stradă şi stradelă (…)

Reporter: Ce e casă, bloc? (…)

Bărbat. Casă. Acum a tăiat o găină că era bolnavă şi umbla cu găina să o facă. I-am zis să o lase în pace, s-a enervat pe mine, nu ştiu care e treaba. A sărit la mine. Este jandarmeria aproape aici.

Reporter: Staţi cu mine în telefon şi o să sun la poliţie.

Bărbat: Nu ştiu ce să zic? Trebuie poliţie sau jandarmerie?

Reporter: Aţi pus mâna pe mama dumneavoastră să vedeţi dacă mai are puls?

Bărbat: Am pus, e moartă… nu mai…

Reporter: Când s-a întâmplat?

Bărbat: Acum 10 minute s–a întâmplat.

Reporter: Rugămintea mea e să fiţi echilibrat. Se întâmpla să nu judecăm și să mai facem lucruri

 

Ce spun oamenii legii

„Pe data de 1 aprilie 2021, în jurul orei 14:00, în urma unui conflict spontan, un bărbat din municipiul Iași i-a aplicat mamei sale, în vârstă de 72 de ani, o lovitură cu un cuțit. Din cauza leziunii suferite, victima a decedat. Dat fiind faptul că suspectul are antecedente în ceea ce privește afecțiuni psihice, el a fost dus la Institutul de Psihiatrie «Socola», din Iași, în vederea efectuării unei expertize. Urmează ca medicii să stabilească dacă acesta a avut discernământ”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Știre în curs de actualizare.

Sursă: NAȘUL TV
Adauga un comentariu