Local

Un ieşean a sunat în direct la un post de televiziune şi a anunţat că şi-a omorât mama. Apelul la 112, făcut de moderatoare – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 01 apr. 2021
Crimă în cartierul Frumoasa

Incident şocant într-o localitate din Iaşi. Un bărbat a sunat la postul de televiziune Nașul TV şi a transmis că şi-a omorât propria mamă. Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgentă!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Individul a mai avut în trecut o tentativă de omor. În urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în locuinţă. Incidentul a fost sesizat agenţilor de poliţie, iar bărbatul a fost condus la Institutul de Psihiatrie Socola. Individul a fost scos pe bază de semnătura a mamei sale.

UPDATE: La fața locului au ajuns poliţiştii criminalişti, mai multe echipaje în zonă, se face cercetare la faţa locului.

Bărbatul, Daniel Nuta Amarandei, în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât propria mamă, Elena Amarandei, tăindu-i gâtul chiar de ziua sa de naştere. Femeia a împlinit astăzi 72 de ani.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat timp de 6 ani la Grajduri. Vecinii menţionează că mereu s-au înţeles şi erau oameni foarte liniştiţi. Daniel lua tratament, dar astăzi este probabil să nu îl fi luat.
Adauga un comentariu