Local

Un ieşean a sunat în direct la un post de televiziune şi a anunţat că şi-a omorât mama. Apelul la 112, făcut de moderatoare – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 01 apr. 2021
Crimă în cartierul Frumoasa

Incident şocant într-o localitate din Iaşi. Un bărbat a sunat la postul de televiziune Nașul TV şi a transmis că şi-a omorât propria mamă. Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale şi poliţiştii, potrivit prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgentă!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

UPDATE: Individul a mai avut în trecut o tentativă de omor. În urmă cu o lună, bărbatul a dat drumul la gaz şi a închis-o pe mama sa în locuinţă. Incidentul a fost sesizat agenţilor de poliţie, iar bărbatul a fost condus la Institutul de Psihiatrie Socola. Individul a fost scos pe bază de semnătura a mamei sale.

UPDATE: La fața locului au ajuns poliţiştii criminalişti, mai multe echipaje în zonă, se face cercetare la faţa locului.

Bărbatul, Daniel Nuta Amarandei, în vârstă de 39 de ani, şi-a omorât propria mamă, Elena Amarandei, tăindu-i gâtul chiar de ziua sa de naştere. Femeia a împlinit astăzi 72 de ani.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat timp de 6 ani la Grajduri. Vecinii menţionează că mereu s-au înţeles şi erau oameni foarte liniştiţi. Daniel lua tratament, dar astăzi este probabil să nu îl fi luat.

Comentarii
  • In ROmania nebunii sunt lasati familiei, deseori formata dintr-o singura persoana, neajutorata. Asa are grija Romania de cetatenii ei. Dandu-i nebunii pe cap, care te ucid in casa.

  • In atentia DIICOT sDNA,va rog din inbima salvati/ma din situatia in care ma afly!Nu amderanjat si nu am jignit pe nimeni,insa sunt urmasi indecenterit si nu mi se permite sa piostez cedoresc.Cine sunt acesti indivizi? Safie urmariteSITE/uri cu afirmatii defaimatoare la adres statuluyi de dreptsau a altor persoane,cu \dresari vulgare si indecente,si,cutoate astea acceptte de acesti ,asa zisi corectori,casa ma exprim mai plastic,desi nu merita! Si atunci,cumsa procedam,caci DEMOCRATIA incumb anumite obligatii si drepturi! Mai oameni buni,CORECTORI sau ….cumdoriti sa fiti catalogati,ce urmariti de la noi,muritorii derand?Oare chir nu vae jena sa ma tot urmariti,mai ales ca odata va/ti cerut SCUZE pentru gestul dvs.Chiar suntmirt casunt lasat sa contnui acest dilog,dar pentru ultimadata,doresc IMPLICAREA DIICOT Si aDNA,caci nu mai pot suporta imbecilitatea voastra.Todeauna am fost omul dialogului,dar VOi nu ati stiut deacest atrbut al meu/Doresc ca unitatilestatului sa/si facadatoria si sa analizeze cererile mele ,fiindca EU nu vreau sa ma cert cu nimeni,mai ales la varstamea,pe cre nu mi/oascun d de73 de ani. ASTEPT,daca mai existaDEMOCRATIE,ca DIICOTsi DNA sa/si exerciteatributiile si sa fiu AUDIT in acest caz de neinchipuitsi de neimaginat!In eventualitatea in care nu se va va uzita deaceasta modalitate,ma vloi adresa scris acvestor institutii ale statului de drept.Iata,si in acest moment sunt pertubrat de acesti indivi

  • „Individul a fost scos pe bază de semnătura a mamei sale” cam asta-i treaba.Ca medic nu te poti impotrivi vointei apartinatorului iar daca a semnat si-a asumat.Problema e ca persoanele cu afectiuni psihiatrice au nevoie de supraveghere 24/24 si niciodata familia nu va fi in stare de asa ceva pentru ca sunt implicati emotional.Dumnezeu sa o odihneasca nu poti sa ii reprosezi nimic,asa a creat Dumnezeu inima mamei sa isi iubeasca neconditionat copilul.

Adauga un comentariu