Actualitate

Iata ultima fotografie cu care Delia isi incanta fanii

Publicat: 09 aug. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iata ultima fotografie cu care Delia isi incanta fanii
17

Delia Matache este una dintre cele mai iubite si mai nonconformiste artiste de la noi. Cantareata are o multime de fani si ii tine la curent cu tot ce face.

Delia se afla intr-o vacanta de vis, alaturi de sotul ei, in insoritele Insule Seychelles, un adevarat colt de rai. Cantareata profita de fiecare clipa petrecuta in perioada de relaxare si incearca sa se deconecteze in fel si chip.

Ea a postat pe Facebook o fotografie in care apare in costum de baie, sarind intr-o piscina, tipand in timp ce se arunca in apa si cu o expresie de zile mari pe chip. "Face plici? Saaau pleooosc!! Bbaaa face fleoossshhk;)))!Puuup u", a scris simpatica Delia langa fotografie.

Vedeta a postat de curand, pe aceeasi retea de socializare imagini cu peisajele superbe, bungalourile imbietoare si racoroase, dar si mancarurile exotice cu care s-a rasfatat. Iar printre fotografiile cu ea in costum de baie, a strecurat si cateva in care apare… complet goala, uda, stand sub dus.

Vedeta nu s-a lasat insa fotografiata in intregime in costumul Evei, ci suficient cat celor care si-ar fi dorit sa o vada in Playboy sa inceapa sa le zburde imaginatia.

Adauga un comentariu