Culinar

Ideală pentru zilele din Postul Crăciunului – Supă cremă de linte roşie

Publicat: 20 nov. 2019

O mâncare pe care o poţi pregăti în mai puţin de 45 de minute şi care e ideală pentru zilele din Postul Crăciunului, supa cremă de linte roşie şi cocos are o textură cremoară şi este super hrănitoare.

Ingrediente necesare pentru supa cremă de linte roşie şi cocos:

  • o cană de linte roşie
    două cepe
    trei căţei de usturoi
    un morcov
    o linguriţă de sare
    linguriţă de pulbere de curry
    o lingură de boia dulce
    două linguri de ulei de măsline
    piper alb
    200 de ml de cremă de cocos
    doi litri de apă
    o lingură de amestec de legume.

Mod de preparare pentru supa cremă de linte roşie şi cocos:

Lasă lintea la înmuiat pentru cel puţin o oră, după care taie ceapa, usturoiul şi morcovul şi pune-le la călit cu uleiul. După două minute adaugă şi lintea bine scursă, dar şi apa. Aşteaptă ca totul să fiarbă timp de zece minute, după care adaugă crema de cocos şi condimentele şi mai aşteaptă să fiarbă timp de 15 minute.

Trece prin blender totul ca să obţii o consistenţă fină, cremoasă. Serveşte preparatul cu crutoane şi pătrunjel proaspăt, tocat mărunt.



loading...

Adauga un comentariu