Local

Ieșean, acuzat că a distrus un panou cu toporul! A făcut un scandal cât casa la băutură! (Exclusiv)

Publicat: 10 aug. 2020
Procurorii l-au trimis în judecată pe un ieșean acuzat că a distrus un panou cu ajutorul unui topor
Un ieșean a fost trimis în judecată în urma unui scandal

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a unui ieșean acuzat că a distrus un panou cu toporul! Oamenii legii spun că individul a făcut un scandal cât casa la băutură! Acum, Dumitru Andrei va fi nevoit să dea ochii cu magistrații din cadrul Judecătoriei Iași

Ieșean, acuzat că a distrus un panou cu toporul! A făcut un scandal cât casa la băutură! Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus recent trimiterea în judecată a lui Dumitru Andrei.
Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Dumitru Andrei, acuzat că a făcut un scandal cât casa la băutură

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Dumitru Andrei, sub acuzațiile amintite.

„În cauză s-a reținut că, în seara zilei de 15 iunie 2020, în jurul orei 22:30, aflându-se într-o stare avansată de ebrietate și fiind înarmat cu un topor, inculpatul D.A. s-a deplasat în fața locuinței persoanei vătămate A.D.R., situată în satul Scobîlțeni, unde i-a adresat acesteia amenințări cu moartea și a lovit de mai multe ori cu toporul un panou de informare lucrări aparținând unei firme de construcții. Panoul a fost degradat. Totodată, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieșeanul acuzat că a distrus un panou cu toporul a recunoscut totul la audieri

În urma incidentului, persoana vătămată a formulat o plângere la Poliție. Oamenii legii l-au luat la întrebări pe ieșean, iar, la rândul lor, magistrații au dispus plasarea acestuia sub control judiciar.

„La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor”, a adăugat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Acum, urmează ca magistrații de la Judecătorie să decidă ce se va întâmpla în continuare cu ieșeanul acuzat că a distrus un panou cu toporul, în cadrul acestui scandal cât casa, făcut la băutură.
De remarcat este faptul că, în ultima perioadă, astfel de incidente au devenit din ce în ce mai des întâlnite în județul Iași. Astfel, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, tot mai mulți indivizi au intrat în vizorul oamenilor legii.

Alt ieșean trimis în judecată după un atac cu toporul

Recent, un alt ieșean, Ioan Savin, a fost trimis în judecată pentru omor asupra unui membru de familie, după un atac cu un topor. Procurorii l-au luat în vizor pe Ioan Savin la începutul lunii trecute. Oamenii legii afirmă că, pe 8 iulie 2020, între individul de 46 de ani și tatăl său, în vârstă de 70 de ani, a izbucnit un conflict banal. În ziua respectivă, Ioan Savin a consumat băuturi alcoolice peste măsură. Odată ajuns acasă, individul din comuna Țibana a fost pus pe harță. A fost de ajuns ca tatăl individului să îi reproșeze anumite lucruri.

Ioan Savin nu a mai rezistat la reproșurile aduse de propriul său tată. Potrivit anchetatorilor, individul a pus mâna pe un topor din gospodărie și a început să-și lovească tatăl. La scurt timp de la incident, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la 112. Victima a fost transportată la spital, dar în ciuda eforturilor medicilor ieșeni, aceasta a murit din cauza leziunilor grave suferite.

Adauga un comentariu