Local

Ieşean, arestat preventiv pentru că a vrut să facă moarte de om! Sebastian Andrei Bobu vrea să fie pus în libertate (EXCLUSIV)

Publicat: 08 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieşean arestat preventiv pentru că a vrut să facă moarte de om Sebastian Andrei Bobu vrea să fie pus în libertate EXCLUSIV
Un ieşean a fost arestat, fiind cercetat pentru că ar fi vrut să facă moarte de om

Un ieşean a fost arestat după ce a fost acuzat că a încercat să facă moarte de om. Astfel, la finele săptămânii trecute, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Sebastian Andrei Bobu. Oamenii legii spun că acesta a vrut să omoare un cunoscut în urma unui conflict banal

Un ieşean a fost arestat preventiv după un conflict care a început în mod banal, dar care s-a transformat foarte repede într-un incident grav. Aşadar, la finele săptămânii trecute, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Sebastian Andrei Bobu.

„Instanţa admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi cu privire la inculpatul Sebastian Andrei Bobu. În consecinţă, dispune arestarea preventivă a inculpatului Sebastian Andrei Bobu, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă privindu-l pe inculpat”, au afirmat magistraţii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieşeanul a cerut să fie arestat la domiciliu

În cadrul deciziei luate recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au respins solicitarea făcută de Sebastian Andrei Bobu.

„Instanţa respinge cererea inculpatului Sebastian Andrei Bobu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu, ca neîntemeiată”, au încheiat magistraţii ieşeni.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Demn de remarcat este faptul că hotărârea primei instanțe de judecată nu e definitivă. De altfel, aceasta a și fost contestată deja de către ieșean. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul suspectat de tentativă de omor. Cel mai probabil, la începutul acestei săptămâni, judecătorii vor hotărî dacă Sebastian Andrei Bobu va fi cercetat în stare de libertate sau sub o măsură preventivă.

Victima a ajuns la spital în stare gravă

Anchetatorii ieșeni spun că Sebastian Andrei Bobu a intrat recent în vizorul lor. Așadar, în urma unui conflict ce părea banal, individul ar fi început să-și lovească „rivalul”. La finalul incidentului, autoritățile au fost sesizate printr-un telefon la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. La fața locului s-au prezentat echipaje medicale și de Poliție. Victima a beneficiat de primul ajutor, apoi a fost transportată de urgență la spital. Medicii care l-au tratat pe bărbat au constatat că leziunile suferite de acesta au fost de natură de a-i pune viața în pericol.

Astfel, oamenii legii au mers pe fir și au ajuns, într-un final, la Sebastian Andrei Bobu. Acesta a fost săltat de polițiști și dus la audieri. Joi, 4 august 2022, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, individul a fost dus la Tribunalul Iași cu cererea de arestare. Magistrații au admis propunerea de arestare preventivă în ceea ce îl privește pe ieșeanul suspectat de tentativă de omor.

Adauga un comentariu