Sport

Ieșeanul Alexandru Crețu și-a reziliat contractul cu Maribor și ar putea ajunge la FCSB pe gratis! Ce spune impresarul acestuia

Publicat: 05 mai 2021
Alexandru Crețu
Alexandru Crețu și-a reziliat contractul cu Maribor. Impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, a dezvăluit că prioritatea lui Crețu ar fi un transfer în străinătate, nu o revenire în România.

Alexandru Crețu și-a reziliat contractul cu Maribor, cu mai puțin de două luni rămase înainte de expirarea acestuia. Internaționalul român se află acum în căutarea unei noi echipe.
După încheierea colaborării cu Maribor, Alexandru Crețu este liber de contract și se află în căutarea unei noi oportunități. „Tricolorul” și-a reziliat contractul cu slovenii cu mai puțin de două luni înainte de a expira, după ce spus clar că nu este interesat să semneze o prelungire.
Întrucât acesta avea să plece oricum la finalul sezonului, Maribor a anunțat că nu se va mai baza pe serviciile sale, iar, câteva ore mai târziu, a fost anunțată despărțirea dintre cele două părți. Prezent la club din 2018, Crețu părăsește formația slovenă după cinci goluri și șase pase decisive reușite în 94 de apariții.

Ce spune impresarul lui Alexandru Crețu

Gigi Becali a mai vorbit despre dorința de a-l aduce pe „tricolor” la FCSB, iar acum, fiind liber de contract, acesta ar fi momentul perfect pentru finanțatorul „roș-albaștrilor” să îi facă o ofertă lui Alexandru Crețu. Însă impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic, a dezvăluit că nicio propunere nu a venit din partea clubului bucureștean. Mai mult, sârbul a explicat faptul că prioritatea lui Crețu ar fi un transfer în străinătate, nu o revenire în România.

„Nu am discutat cu nimeni de la FCSB. Am citit declarațiile domnului Becali despre Crețu, dar nu știu cu cine au vorbit conducătorii de acolo. Prioritatea lui Crețu o reprezintă un nou contract în străinătate”, a spus Milojkovic, conform GSP.

Adauga un comentariu