Local

Ieșeanul care a ajuns la spital cu gâtul tăiat de iubită a scăpat cu viață! Medicii au vești bune. Prof. dr. Diana Cimpoeșu: „Este stabil și are o evoluție favorabilă” (EXCLUSIV)

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanul care a ajuns la spital cu gâtul tăiat de iubită a scăpat cu viață Medicii au vești bune. Prof. dr. Diana Cimpoeșu Este stabil și are o evoluție favorabilă EXCLUSIV
Marius Manolache a fost înjunghiat de concubina sa, Loredana Dulhaniuc, după un conflict în familie. Bărbatul a ajuns la Spitalul "Sfântul Spiridon"

Ieșeanul tăiat cu un ciob de sticlă în zona gâtului de propria concubină a scăpat de ce a fost mai rău. Marius Manolache este stabil, iar medicii ieșeni au vești bune. Bărbatul rămâne în continuare internat în secția ORL. În urma conflictului, concubinei acestuia, Loredana Dulhaniuc, i-a fost interzis să se mai apropie de el

Bărbatul care a fost tăiat de concubină cu un ciob de sticlă a scăpat cu viață după ce a ajung în stare gravă la spital. Au trecut trei zile de când Marius Manolache a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după un conflict în familie. Ieșeanul se simte mult mai bine și a depășit perioada critică. Medicii ieșeni de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași au vești bune cu privire la evoluția pacientului.

„Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, este stabil hemodinamic, după ce a fost operat în secția ORL a spitalului. Acesta a ajuns în UPU în urmă cu trei zile, iar evoluția lui pare să fie una favorabilă. Pacientul a venit în perioada sărbătorilor de Crăciun, când au fost și multe cazuri de agresiuni în urma consumului de alcool, în special agresiuni în familie și accidente rutiere. Acesta prezenta o plagă tăiată în zona gâtului după un conflict cu soția. A fost transportat la spital de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Polițiștii i-au interzis concubinei să se mai apropie de victimă

Amintim că, în urmă cu câteva zile, doi concubini din satul Borșa, comuna Vlădeni, județul Iași, au băut împreună de sărbători, iar mai apoi au început să se certe. Conflictul a degenerat, iar Marius Manolache, ieșeanul în vârstă de 38 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce concubina acestuia, Loredana Dulhaniuc, i-a provocat leziuni grave. Acesta a fost bătut și înjunghiat în zona gâtului cu un ciob de sticlă dintr-un pahar.

Toată scena de coșmar s-a petrecut în cea de-a treia zi de Crăciun. În urma conflictului dintre cei doi concubini, Loredana Dulhaniuc a primit ordin de protecție împotriva celui pe care l-a agresat. Vecinii celor doi povestesc că femeia este o persoană agresivă și că din curtea lor se aud destul de des certuri. Femeia a mai avut și alte conflicte verbale și chiar ieșiri violente și cu alți vecini din sat.

La începutul lunii decembrie, și un bărbat din Iași a primit un ordin de protecție

Constantin Arnautu a intrat în atenția autorităților tot în urma unui scandal. Atunci, soția individului a solicitat emiterea unui ordin de protecție pe numele individului. Fapt care a și fost aprobat de către magistrații din cadrul Judecătoriei Iași. Femeia a susținut că trece printr-o adevărată dramă, tocmai din pricina celui care ar fi trebuit să o protejeze.

„Instanța ia act de recunoașterea pârâtului. Admite în parte cererea de instituire a ordinului de protecție formulată de reclamanta S.A. în contradictoriu cu pârâtul Constantin Arnautu. Dispune evacuarea temporară a pârâtului, pentru următoarele 3 luni, din locuință. Obligă pârâtul, pentru următoarele 3 luni, să păstreze o distanță de 100 de metri față de reclamantă și față de minorii G.A. și D.A., precum și de grădinița acestora. Interzice pârâtului în această perioadă orice contact cu victima”, au precizat judecătorii ieșeni.

Adauga un comentariu