Local

Ieșeanul Liviu Bulgaru, numit secretar general în MADR – EXCLUSIV

Publicat: 06 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ieșeanul Liviu Bulgaru numit secretar general în MADR - EXCLUSIV
Liviu Bulgaru a fost consilier judeţean al Iaşului, însă, recent şi-a dat demisia pentru a ocupa o altă funcţie. Oficialul a fost numit secretar general de stat în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale

Liviu Bulgaru a fost consilier judeţean al Iaşului, însă, recent şi-a dat demisia pentru a ocupa o altă funcţie. Oficialul a fost numit secretar general în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

El este specialist în Fonduri Europene, ocupând şi poziţia de director adjunct al AFIR Iaşi.

Liviu Bulgaru are diplomă universitară obținută la Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iași, Facultatea de Mecanică – specialitatea Mecanică Agricolă și este licențiat al Universității Tehnice Gheorghe Asachi Iași, Facultatea de Mecanică – specialitatea Mașini și instalații pentru agricultură și industrie alimentară. A finalizat un curs post universitar în managementul instituţiilor publice și studii de masterat în specializarea Inginerie Mecanică Agro-Alimentară. În cadrul studiilor doctorale de agricultură ecologică, Liviu Bulgaru a publicat mai multe materiale privind introducerea unor noi tehnologii în agricultură.

Adauga un comentariu