Local

Ieșenii îi cer demisia lui Mihai Chirica pentru bătaia de joc din Bucium! Lucrările înaintează cu viteza melcului – FOTO, VIDEO

Publicat: 17 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Ieșenii îi cer demisia lui Mihai Chirica pentru bătaia de joc din Bucium Lucrările înaintează cu viteza melcului - FOTO VIDEO
Ieșenii îi cer demisia lui Mihai Chirica pentru bătaia de joc din Bucium

Încă o zi în care în Iași este un trafic insuportabil în special în zona Bucium. Ieșenii s-au săturat și au început să-i ceară demisia primarului Mihai Chirica ce a blocat întreg orașul prin incompetența sa. Mai mulți ieșeni din Bucium, dar și din cartierele Frumoasa și CUG au afișat pancarte pe care se afișează mesaje de demisie.

De la finalul lunii februarie 2024, pe bulevardul Socola, echipele de muncitori au început să decoperteze strada pentru a face reparații capitale. Nimeni nu a înțeles rolul acestor lucrări, având în vedere că drumul era în condiții bune. După ce lucrările au avansat spre cartierul Bularga, traficul a fost paralizat complet. Sute de șoferi au parcurs o porțiune de 2 kilometri în aproximativ o oră:

”„Stau deja de 30 de minute în coloană, pentru ce? Oare autoritățile astea locale nu s-au gândit că vor da totul peste cap când s-au apucat de proiectul acesta? Nu prea cred, probabil, ei nu trec cu mașina pe aici. Bătaie de joc ce se întâmplă aici, dar tot ce putem face acum este să îndurăm și să așteptăm”, a transmis un șofer supărat.

Pentru ca bătaia de joc să fie și mai mare, sunt numeroase poze făcute în care se poate vedea faptul că muncitorii mai degrabă stau decât să își facă treaba pentru care sunt plătiți.

Comentarii
  • Articol de doi lei!
    Lasati sa se faca , dupa , vedeti daca aveti ce critica. Voi nici macar nu lasati sa se faca ceva in orasul asta !
    Sfat : cand vrei sa dai ceva jos , e bine sa te gandesti daca ai ce sa pui in loc !
    E drept ca eu port ochelari( la proprieu si la figurat) , dar nu prea vad pe altceva mai bun care ar putea sa-l inlocuiasca.

Adauga un comentariu